icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Bármilyen álmot megvalósítunk – Kajla Design

Legújabb termékünk azoknak szól, akik valami igazán egyedit szeretnének. A kreatív Kajla Designnal azt szeretnénk bizonyítani, hogy legyen bármilyen különleges az ötlet, mi nem ismerünk lehetetlent. Tulajdonképpen nem is egy terméket, hanem egy komplett szolgáltatást kínálunk, amelynek kézzel fogható végeredménye egy gyönyörű játszótér. Szemmel látható hatása pedig az öröm az arcocskákon.

A Kajla Design kedves, csálé vonalvezetésével hamar belopta magát a gyerekek szívébe. Könnyed, mesevilágot idéző, színes felületeivel máshol biztosan nem lehet találkozni, ilyet csak mi gyártunk. Játékos, hullámos formáinak köszönhetően nem csak a kicsik kedvence, de visszaidézi a gyermekkort a felnőttek számára is.

Nekünk a legfontosabbak megrendelőink, hogy ők valóban azt kapják, amit szeretnének. Az utóbbi években a vásárlói igényekre válaszolva ezért már nem csak akácrönkből kínálunk játszótereket, hogy esztétikai szempontból is kedvére tegyünk mindenkinek. Nálunk a rusztikus, az elegáns, a könnyed és a kecsesebb stílus kedvelői is megtalálják, amit keresnek. Kajla Design játékaink szélezetlen akácdeszkákból készültek, bohókás, különleges formájukat az akác kajlaságával tudtuk elérni.

Nem csak Kajla Design játékainkat, hanem minden egyes játszóeszközt kézzel készítünk, nagy odafigyeléssel, így tesszük lehetővé, hogy nem csak egyediek lesznek, hanem minőségi szempontból is megállják a helyüket.

Kajla Design játékaink egyedisége még inkább kiemelhető különleges festéseinkkel. Játszótereknél nem megszokott hercegnős pasztellszínek, vagy élénk, tengert, hegyet, vulkánt idéző színek: mind-mind elérhetőek nálunk. Ha a színekkel való játék szép, de nem elég, akkor pedig a díszítő festés a megoldás. Arieltől Elzáig, Nemotól a kalózokig, a játékok bármilyen mesefigurával díszíthetőek, a választéknak csak a képzelet szabhat határt. Ha pedig a kedvenc mesehőssel kell játszani, kis megrendelőink bármikor kicsábíthatóak a szabadba.

Az egyedi ötletek megvalósítását megrendelőink figyelemmel kísérhetik a tervezés során is. 3D látványterveinkkel biztosítjuk, hogy Ön valóban azt a játszóteret kapja, amit gyermeke megálmodott magának.

Az sem gond, ha Ön még nem tudja, mit szeretne pontosan. Ha az a fontos, hogy csak ne legyen olyan, mint a többi, akkor keressen minket. Mi megtervezzük, megépítjük, a család birtokba veszi!