icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Biztonság a közterületi játszótereken

Régóta foglalkozunk már játszóterek építésével és telepítésével. Kevés szó esik azonban arról, hogy a meglévő játszóterek karbantartása, ellenőrzése mennyire fontos. Mi erre kiemelt figyelmet fordítunk. Hiszen a gondtalan játék csak addig okoz örömöt, amíg biztonságban zajlik, amíg az eszközök nem rongálódnak, nem használódnak el. A jogszabályok nagyon szigorúan szabályozzák a kérdést: a közterületeken és közintézmények kertjében lévő játszóterek karbantartása az üzemeltető feladata. Annak érdekében, hogy ügyfeleinkről levegyük az óhatatlanul hatalmas adminisztrációs terheket, vállalunk karbantartást, felújítást, szabványosítást, bevizsgáltatást a komplett dokumentáció elkészítésével.

Az általunk készített játszótereket minden esetben ellenőrzési és karbantartási útmutatóval adjuk át, annak érdekében, hogy a játékok minél tovább megmaradjanak eredeti formájukban, és minél tovább lehessen őket biztonságosan használni. A szakszerű karbantartás, a szezon előtti felületkezelés és ellenőrzés mind-mind garantálja, hogy a játszótér akár évtizedekig a gyermekek örömét szolgálhassa. A fa ugyanis él, még akkor is, ha már kivágták, ezért a fa eszközök folyamatos törődést igényelnek. Szakszerű kezekben nem fognak korhadni, gombásodni, balesetveszélyessé válni. A felújítás sok esetben költségesebb, mint az új telepítése, ezért az üzemeltetőnek nem csak jogszabályi kötelezettsége, hanem érdeke is a megfelelő karbantartás és ellenőrzés. Cégünk nagy tapasztalattal végez éves karbantartást, valamint vállaljuk a jogszabályban előírt, kötelező, 4 évenkénti felülvizsgálat lebonyolítását.

A 78/2003 (XI.27.) GKM rendelet szerint minden közterületi és közületi tulajdonú játszótéren elhelyezett játszóeszköznek rendelkeznie kell megfelelőségi tanúsítvánnyal és használatbavételi engedéllyel. A rendelet kötelezi a tulajdonost, hogy 4 évente végeztessen ellenőrzést a GKM által kijelölt ellenőrző szervvel. Az ellenőrzés során a tanúsító szervezet vizsgálja a biztonságossági követelményeknek való megfelelést, valamint felméri a biztonsági állapotot, ellenőrzi a megfelelőségi tanúsítványt, és a nyilvántartási dokumentációt, amelynek tartalmaznia kell a karbantartási naplót is. Ha az eszköz állapota részben megfelelő, azaz biztonságossá tehető, kijavítható, akkor az üzemeltető feladata azt javíttatni. Ha viszont az eszköz nem felel meg a biztonságossági követelményeknek, nem tehető biztonságossá, akkor az üzemeltetőnek haladéktalanul meg kell akadályoznia a használatát, és saját költségén el kell bontatnia. Az üzemeltető ezen kívül a Fogyasztóvédelmi Hatóság felé is bejelentési kötelezettséggel bír, új létesítés, csere, nagyjavítás vagy helyváltoztatás esetén.

Ha csak szabványosítani szeretné már elkészült játszóterét, vagy a használatbavételi jegyzőkönyve nincs még meg hozzá, esetleg karbantartót keres, cégünknél minden szolgáltatást megtalál. Átvállaljuk az ezzel kapcsolatos adminisztrációs terheket, a megfelelő határidők betartása mellett.