icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Egyszerre sivatag, egyszerre dzsungel: a sokoldalú játszóvár

Amikor játszótérre gondolunk, szinte mindenkinek egy játszóvár jelenik meg lelki szemei előtt.  Egy játszóvár mindig központi elem a játszótereken, mert egyszerre sok gyereknek tud komplex élményt nyújtani.  Népszerűsége éppen sokoldalúságában rejlik. Hisz nem csak a mozgásigény kiélésére való. Arra is, bizony, mert lehet rajta mászni, függeszkedni, ugrálni, lengeni, hintázni, csúszni és ugrani. De ugyanúgy a szerepjátékok színtere is. 

Hiszen egyik pillanatban még a hétfejű sárkány tornya, ahonnan a hős lovag kimenti a bajba jutott hercegnőt, a másikban pedig már kalózhajó, amelyet a rettenthetetlen Kampókéz kapitány irányít a hét tenger viharos vizein.  A gyerekeknek szükségük van arra, hogy az érzelmeiket megéljék, az őket belülről feszítő dühöt, frusztrációt, szomorúságot játékos formában kiadják. A szerepjáték során tudják a konfliktusaikat is lejátszani, így segítve elő a kapcsolataik minőségi javulását. Egy játszóvár pedig erre is kiváló terepet kínál!

A játszóvárak sokoldalúsága a mozgásfejlődésre gyakorolt hatásukon keresztül is megmutatkozik, és a rajtuk található eszközök révén nem csak az izomerősítés szempontjából jelentenek hasznot a fejlődés során. A mászófalakon, kötélhálókon való feljutás során előre meg kell tervezni a mozgást, ami jó hatással van a logikai gondolkodásra. Használatuk során javul az egyensúly, pontosodik a szem-kéz, szem-láb koordináció. A tapintásos érzékelés révén javítják az agyféltekék közötti kapcsolatot, így jobban működik a tanulási-megismerési folyamat. A kötélhágcsókon való átjutás finomítja a térérzéket, koordinációt, segíti a téri orientációt. Javítja az észlelést, érzékelést, figyelmet, segíti az idegrendszer érését.

A játszóvárakhoz kínált kiegészítők száma szinte végtelen, ezért túlzás nélkül állíthatjuk, hogy játszóváraink egytől egyig egyediek. Hogy megrendelőinknek segítsünk a választásban, rengeteg összeállítást kínálunk weboldalunkon, de ezek inkább csak támpontok, a kiegészítők, tornyok, eszközök szabadon variálhatók, hogy aztán összehozzuk azt a várat, ami a gyerekek számára leginkább megfelel.

Mind a magánkerti, mind a közterületi kategóriákban gondoltunk a picikre és a nagyokra is, tudunk megoldást a legkisebb kertekbe és iskolaudvarra is. Ha valaki csak egy egyszerű tornyot szeretne, ott a Mona, aminek nagyon kicsi a helyigénye, és pénztárcabarát megoldást jelent. Titanic Extra és Extra Plus játszóváraink pedig óvodák, iskolák udvarán vagy szállodák kertjében tudnak egyszerre akár 20-22 gyereket is elszórakoztatni. De mivel minden eszközt egyedileg készítünk, lehetőség van extra kiegészítők beépítésére is, ha a tornyok, csúszdák, hinták, mászórámpák, láncos egyensúlyozók vagy kötélhágcsók nem bizonyulnának elegendőnek.