icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Innovatív LUMI játszótér az egész családnak

A gyerekek elhízása nagyon súlyos probléma, amelyet sokszor a szülők, de a társadalom egésze sem vesz teljesen komolyan. Pedig nagyon szomorú, de tény: 2016-os adatok szerint hazánkban minden ötödik gyerek túlsúlyos, ezzel vezetjük az európai statisztikát. Az intelligens LUMI játékokat egy egyszerű, ám annál fontosabb céllal fejlesztették: hogy motiválja a gyerekeket a szabadban való játékra, hogy egészségesebben nőjenek fel, és egészségesebb felnőtté váljanak. A LUMI nem csak a túlsúly elleni küzdelemben hatékony eszköz: a rugós játékokkal való hintázás fejlesztő és nyugtató hatású is egyben.

A mai gyerekek ingerküszöbét nagyon nehezen lehet elérni, a tévé, a számítógép, a tablet, az okostelefon nyújtotta instant élményekkel nem egyszerű feladat felvenni a versenyt. A LUMI játékai pont ezért nagyszerűek: azoknak a gyerekeknek is tudnak új élményt nyújtani, akik a technológia bűvkörében élnek.

A LUMI család rugós játéka, amelyet elsőként fejlesztettek ki, a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak is szórakoztató alternatívát nyújt a szabadban való mozgásra. A rugózásból származó mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. Ez az energia működteti az ülőkébe épített LED izzókat, amelyektől a játék világít. Annál erősebben, minél többet és gyorsabban rugóznak rajta a gyerekek.

A LUMI játékok nem csak az óvodás korosztálynak kínálnak felhőtlen szórakozást, a család apraja-nagyja talál köztük a korának megfelelő eszközöket. A LUMI PLUS már 3 éves kortól biztonságosan használható, de elég csak fordítva ráülni, és máris a 6 év feletti gyerekek számára ajánlott rugós hinta lesz belőle.

A LUMI rugós egyensúlyozó a nagyobbaknak nyújt intenzív élményt. Meglepően kevés játszótéren találjuk meg ezt a nagyszerű eszközt hagyományos formájában is, pedig az iskolás korosztály számára a leghatékonyabb egyensúly-fejlesztő szabadtéri játék. A LUMI beépített világítótesteivel viszont új dimenzióba helyezi a fejlesztést, a mozgást és a gondtalan játékot egyaránt.

A felnőttek számára a világító LUMI padok garantálják, hogy ők sem maradnak ki az innovatív élményből. A padok lehetővé teszik akár az esti olvasgatást is, miközben a gyerekek játszanak. A LUMInak ugyanis kétségkívül hatalmas előnye, hogy lehetővé teszi a játszóterek hosszabbított nyitva tartását a nyári szünetben. Amikor a kánikulában a játszóterek napközben elnéptelenednek, akkor hatalmas igény mutatkozik a késő esti játszózásra, hiszen a levegő akkorra hűl le megfelelő hőmérsékletűre. A LUMI pedig lehetővé teszi a családok együttlétét a szabadban, amíg csak jólesik nekik.