icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Játszóteret építünk és örömöt szerzünk

A jól végzett munka jutalma nekünk a valódi, ártatlan öröm az arcocskákon, amikor a gyerekek először találkoznak az új játszótérrel, otthon a kertben, vagy akár közterületen. Mert valódi ügyfeleink nem a felnőttek, hanem a gyerekek, munkánk során az ő visszajelzéseik számítanak leginkább. Ezért szeretjük már a felmérés során kikérdezni őket a vágyaikról, és nekünk is csiklandozó érzés, amikor aztán a telepítés során vigyázó szemek figyelemmel kísérik, hogyan készül el a hőn áhított játszóvár. Ilyenkor záporoznak a kérdések, csak győzzük megválaszolni őket!

Közintézmények esetén óriási élmény a gyerekek számára, amikor a nyári szünet után először pillantják meg az új játszóteret az óvoda vagy iskola udvarán. Ilyenkor a pedagógusok felsóhajtanak, mert tudják, nem lesz gondjuk azzal, hogy foglalják le a gyerekeket. Egy jó játszótér otthon és a parkban is kincset ér, de talán a közintézményekben a legfontosabb, hiszen a gyerekek jobban tudnak koncentrálni, kezelhetőbbek a foglalkozások során, ha a napi mozgásigényük ki van elégítve. Ráadásul télen, amikor már ötkor sötétedik, arra már nincs lehetőség, hogy iskola, óvoda után a szülők elégítsék ki ezt az igényt. Gyakorló anyukák, apukák tudják, hogy nekik is fontos, hogy a gyerekek napközben kimozogják magukat, mert így az elalvás is könnyebb lesz este.

A játszótérépítés egy bonyolult, sokrétű szakmai tudást igénylő mesterség, mi pedig szerencsések vagyunk, mert nem csak a munkánk, hanem a szenvedélyünk is. Amikor egy új játszóteret tervezünk, látjuk magunk előtt a gyerekeket, akik majd használni fogják. Ilyenkor a gyerekek bőrébe bújunk, magunk is kicsit gyermekké válunk megint. Az ő fejükkel gondolkodunk, hogy minél komplexebb, minél örömtelibb élményt nyújthassunk.

Általános tapasztalat, hogy a szülőknek, döntéshozóknak más szempontok fontosak, mint a „végfelhasználóinknak”. Jó példa erre, amikor egy folyton mászókázó kisfiúnak épített játszóvárból a szülők szerették volna kihagyni a mászófalat, mert azon már úgyis ügyes, inkább csúszdája és hintája legyen. Véletlenül, egy diszlexiaprevenciós vizsgálatnál derült ki, hogy a kisfiú azért mászókázik folyton, mert idegrendszeri lemaradása van, és a mozgásfejlődéséhez a mászásra van leginkább szüksége. Ezért tanácsoljuk azt a szülőknek, hogy mindig hallgassuk meg a gyermekek véleményét is, mert ők tudattalanul is azt a játszóeszközt választják, amire a leginkább szükségük van. És persze ami a legnagyobb örömet okozza nekik.

Miért fontos egy jó játszótér? Mert a boldog gyermekkorhoz hozzátartozik. Mert a nagy felfedezések, a gondtalan játék terepe. Mert szülőnek és gyermeknek egyaránt örömöt okoz. A felnőtteknek a nyugalom záloga, a gyermekeknek saját kis fantáziabirodalmuk, ahol a szabályokat ők írják.