icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
956.600 Ft + Áfa
900.000 Ft + Áfa

Újdonság

Jókai tér - hivatalos átadó ünnepség
 

Hangos gyerekzsivaj töltötte be hétvégén a szigethalmi Jókai teret, ahol átadták legújabb büszkeségünket, a várva várt új játszóteret. Az ilyen pillanatokért éri meg dolgozni, hiszen a gyerekek látható és jól hallható örömmel vették birtokba a komplexumot.Amikor a helyszíni felmérésen először pillantottuk meg a területet, rögtön tudtuk, hogy nem lesz kis munka a hatalmas, kopár helyet megtölteni élettel, azonban mi szeretjük a kihívásokat, és óriási lelkesedéssel vágtunk bele a tervezésbe. Összetett feladat volt, mert nemcsak új játszóteret kellett létrehoznunk, hanem a régit is megtartani, a régi játékokat integrálni az új dizájnba. Meghagytuk hát a régi hintát és a mérleghintát, csak épp új külsőt kaptak: átcsiszoltuk, lefestettük őket, a kis játszóvárra új tető is került.

Az új játszótér pedig nagy odafigyeléssel, gondos munkával készült, a legszigorúbb előírásokat és elvárásokat is betartva. A legfőbb cél az volt, hogy közösségi teret hozzunk létre, ahol gyerekek és szülők egyaránt szívesen töltik el a szabadidőt. Hogy a szülők ne csak asszisztáljanak a játékhoz, hanem ők maguk is programnak tekintsék a „játszózást”, új padokat és egy szaletlit telepítettünk. A kényelmet új kukák és egy ivókút is szolgálja.

A játszóteret több korosztály egyszerre élvezheti, nem kell attól tartani, hogy zavarják egymást játék közben. A kicsiknek egy Mini Mona tornyot építettünk, ahonnan a hajóorrban állva kapitányként kommandírozhatnak a cápáktól hemzsegő téren, hiszen egy hajókormány is került bele. Matrózok mellett mozdonyvezetőket is képzünk, az átadáson a kisvonat volt az egyik legnépszerűbb eszköz az óvodások körében. A kicsit nagyobbak a mászónégyszögben tesztelhetik ügyességüket, de nagy sikert aratott körükben a nagy, csúszdás, mászófallal ellátott játszóvár, illetve a fészekhinta is.

A gumitéglás street workout pályán kamaszok, sőt felnőttek is megtalálják számításaikat, ott jártunkkor az apukák voltak éppen a pályán a főszereplők.

A játszótér szíjácsmentes akácból készült, gyönyörű, természetes világos színével azonnal megnyerte az anyukák tetszését, pláne, amikor megtudták, hogy az akác nem igényel vegyszeres kezelést, így a sokaknak fontos környezetvédelmi szempontok is teljesülnek. A helyszínen készített rögtönzött felmérésünk szerint a szülőknek fontos kritériumoknak sikerült maradéktalanul megfelelni: a játékok biztonságosak, szépek, mind kézzel készült, egyedi darab, és nem mellékesen időtállóak: a szigethalmi gyerekek még évtizedekig élvezhetik őket.

KÉPEK MEGTEKINTÉSE

 

Save
Save
Save