icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Komfortérzet-növelő terasztető

Nyáron a terasz és kert csak úgy vonzza az embert. A legtöbben el is felejtik, hogy mennyire veszélyes lehet sok időt úgy eltölteni a szabadban, hogy árnyékolás nélkül tesszük ki magunkat a Nap erejének. Egy terasz komfortérzetét növeli, ha tető ad árnyékot az üldögélőknek és óv meg az égető sugaraktól. Ugyanakkor a terasz-fedés tervezésekor gondolni kell arra, hogy a tető nyáron jótékonyan visszafogja a fényt, télen azonban ép emiatt lehet sötétebb a szomszédos benti helységben. Jól meg kell fontolni, hogy végül mit is választunk.

Cégünk nem csak kerti játszóterek és bútorok gyártásával foglalkozik, nagy tapasztalattal készítünk teraszokhoz előtetőt vagy igény esetén kerítés-elemeket is.

Amikor megkerestek minket azzal az igénnyel, hogy egy nagy méretű teraszhoz építsünk faszerkezetű pergolát polikarbonát fedéssel, tudtuk, megbízónk már pontos elképzeléssel vár minket a helyszíni egyeztetésen. A helyszíni felmérés során lemértük a teraszt, egyeztettük az alapanyag-igényt és megbeszéltük, hogy milyen színre pácoljuk a gerendákat.

A tervek szerint a már meglévő klímát a megbízó nem akarta eltávolítani, később azonban jobbnak látta áttelepíteni. Így a helyszíni felméréshez képest némiképp módosultak a méretek is. A nem mindennapi 7m hosszúságú gerendára várni kellett, de ezzel megoldottuk a toldás nélküli, igazán esztétikus kivitelezést. A megfelelő fényáteresztést polikarbonát-fedéssel oldottuk meg, amely nyáron megóv a direkt sugárzástól viszont télen átereszt annyi fényt, hogy nem érezzük sötétnek a terasszal szomszédos nappalit. A már meglévő designhoz alkalmazkodva a tető szerkezetét előkezelt, fehérre festett fenyő gerendából építettük meg, a megbízó külön kérésére úgy, hogy a szerkezet tartóssága ne sérüljön annak ellenére sem, hogy karpántok nincsenek szem előtt.

A szerelés napján kollégáink úgy érkeztek a helyszínre, hogy a faanyagok mellett a tetőfedéshez használt polikarbonát lemezek és a szükséges összes szerelék is náluk volt. Az összeállításkor, a falhoz rögzítésnél adódott megoldásra váró kihívás, de még emiatt sem húzódott el a munka, az egész szerkezet telepítése 2 nap alatt megtörtént, így a vasárnapi est-ebédet a család már a megújult teraszon fogyaszthatta el.