icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Közterületi játszóterek telepítése lépésről lépésre

Fontos számunkra, hogy a megrendelés pillanatától az átadásig megrendelőink válláról minden terhet levegyünk. Hogy ők koncentrálhassanak a saját feladataikra, mi végezzük a miénket. Azokat a közintézmény-vezetőket szeretnénk most ezen a folyamaton lépésről lépésre végigvezetni, akik egyelőre még csak játszadoznak a gondolattal, hogy óvodájukat, iskolájukat, településüket új játszótérrel örvendeztessék meg. A nyári szünet az előrelátó tervezés ideje, így most érdemes játszóteret építeni, hogy szeptemberben az új játékokkal megkönnyíthessük az évkezdést!

Az első lépés minden esetben a helyszíni felmérés, amelynek során egyeztetjük az egyedi igényeket a helyszín adottságaival, szakmai javaslatokat teszünk a telepítendő játékokra, elhelyezkedésükre. Sokéves tapasztalatainkból kiindulva tudjuk, hogy mennyire fontos a megvalósíthatóság, a gyerekek életkorának megfelelő játékok, vagy a megfelelő tájolás, amelyre laikusként nem mindenki gondol előre.

Ez után jöhet az egyik legizgalmasabb fázis, a tervezés! Sokféle szempontot kell figyelembe venni a tervezés során: a megrendelő igényei, a játszóteret majdan használó gyerekek életkora, a rendelkezésre álló keretösszeg, a terület nagysága és adottságai; mind-mind olyan egyedi kritériumok, amelyek szakértő figyelembe vétele garantálja, hogy minden esetben különleges játszóteret tervezünk. A vonatkozó rendeletek és szabványok szigorú betartásával pedig garantáljuk, hogy az elkészült játszótér minden jogszabályi előírásnak megfelel. A tervezés fázisa természetesen magában foglalja a szükséges tervdokumentáció elkészítését is, amely elengedhetetlen a minősített játszóterek esetében.

A tervezési szakasz lezárásaként elkészítjük árajánlatunkat, amely tartalmazza a játékok árát, a szakszerű telepítés költségét, valamint a szállítási díjat, és amennyiben szükséges, az ütéscsillapítás kialakításának díját.

Az árajánlat elfogadás után kezdődhet is a munka! Minden eszközt nagy odafigyeléssel, kézzel készítünk, minőségi alapanyagokból, így tudjuk garantálni, hogy az elkészült játszótér ne csak szép, hanem tartós is legyen. Miközben asztalos csapatunk már az utolsó simításokat végzi a játékokon, elkezdődik a földterület előkészítése. Eltávolítjuk a zavaró, vagy mérgező növényeket, ha szükséges, a régi játékokat, előkészítjük a talajt az új játékok telepítésére, kialakítjuk a megfelelő esési teret azon játékoknál – például a hintáknál –, ahol ez előírás.

A játszótéri játékok telepítése során már a helyszínen végezzük a munkát. Beállítjuk a szükséges távolságokat, felszereljük a kiegészítőket, ha szükség van rá, a játékok lábait betonozzuk. A telepítés következő lépése az 1 méter feletti esésmagasságú játékoknál kötelező ütéscsillapítás kialakítása. A megfelelő alapozás után a munkálatokat a választott ütéscsillapító anyagnak (homok, gyöngykavics, faháncs, faapríték, gyöngykavics, gumilap) megfelelő módszerrel végezzük el.

És végül nincs más hátra, mint a bevizsgáltatás. Minden közterületi és közületi tulajdonú játszótéren elhelyezett játszóeszköznek rendelkeznie kell megfelelőségi tanúsítvánnyal és használatbavételi engedéllyel, amelynek megszerzése szintén a szolgáltatásunk része. Használatba vétel előtt felvesszük a kapcsolatot a GKM által kijelölt szervvel, amely bevizsgálja, ellenőrzi a játszóteret, hogy megfelel-e a biztonságossági követelményeknek. Az erről készült jegyzőkönyvet a telepítés után pár nappal már kézbe is kapjuk, majd átadjuk a megrendelő részére.
 
Közterületi játszótereinkről bővebb információt az alábbi linken talál: