icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

LUMI: Innovatív és intelligens játékok minden korosztálynak

A mai gyerekek megértése nem egyszerű feladat a szülők és a pedagógusok számára. Ők már egy másik generáció, amely hozzá van szokva a gyors információáramláshoz és az intenzív ingerekhez. A LUMI játékait azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a digitális világból visszacsábítsák a gyerekeket a játszótérre. Hiszen akármennyire más is a világ ma már, lehet akármennyire modern a mai technika, ők azért mégiscsak gyerekek, akiknek egészséges fejlődéséhez rengeteg mozgásra és szabad levegőre lenne szükség.

A LUMI technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A szabadalmaztatott villamosenergia-termelő technológia kifejezetten a LUMI játékokra lett kifejlesztve. A játékokba egy generátor került, amely a mozgási energiát a felveszi, majd átalakítja. Miközben a gyerekek hintáznak, energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti. A LUMI játékok így annál fényesebben világítanak, minél gyorsabban és többet mozognak a gyerkőcök. A speciális generátor nem teremt különösebb ellenállást, így a gyerekek könnyedén, a játékélmény feláldozása nélkül használhatják azokat. Ugyanakkor biztonságos, és gyakorlatilag nem igényel karbantartást.

A LUMI eszközei nem csak kreatívak, de szépek is. Egyedi, modern design szerint készültek, és még a rongálásnak is ellenállnak. A rugós játékok többféle változatban kaphatók, a választékban megtalálható ló, boci, bárány, kecske, de a közös élmény kedvéért két- és négyszemélyes mérleghintát is kínálunk. A kinetikus ülőke önmagában is megrendelhető, mert felszerelhető akár a régi játszótéri rugós motorra is. Nagyobbaknak kínáljuk a rugós ugrálót és a lépegetőt, felnőtteknek pedig a világító, rugózó padokat, hogy ők is kipróbálhassák a LUMI intelligens eszközeit.

A LUMI, amellett, hogy mozgásra csábít, a környezettudatos nevelés remek eszköze is, hiszen a zöld energiatermelés elvén működik. Oktatási célokra még direktebb módon használhatóak a LUMI érintőpanelek, amelyek segítségével szórakoztató módon tanulhatnak a gyerekek. A kinetikus energiával működő, érintésre aktiválódó panelek testre szabhatóak, így bármilyen témakörben felhasználhatók, legyen szó biológiáról, geometriáról, földrajzról vagy a bolygókról.

A szabadalmaztatott LUMI termékeket kizárólagos forgalmazóként a Woodwork Hungary Kft. vezeti be Magyarországon.