icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

1.869.200 Ft + Áfa
1.800.000 Ft + Áfa
956.600 Ft + Áfa
900.000 Ft + Áfa

Újdonság

Milyen a jó játszótér? A szakértők megmondják!

Mind a közterületi, közületi, mind a magánkerti játszóterek esetében előfordul, hogy tervezésnél a fenntartó, vagy a szülő nem veszi igénybe szakember segítségét. Most megrendelőinknek szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy a téma legavatottabb szakértőit kerestük meg a témában. Jöjjenek hát az ő válaszaik arról, szerintük milyen az igazán jó játszótér!

Emma (5 éves): „Sok hinta legyen a játszón, mert mindig sokat kell várni arra, hogy szabad legyen. A legjobb az a hinta, amelyikbe egyszerre többen lehet beleülni.”

Andris (8 éves): „Legyen nagy, füves rész, hogy lehessen focizni! És homokozni is nagyon szeretek, meg játszóvárazni is.  A kistesómnak meg a rugós motor a kedvence.”

Csenge (11 éves): „Az a legjobb játszótér, ahol a tesóimnak is van jó játék, mert akkor hagynak engem is az osztálytársaimmal játszani.”

Laura (3 és fél éves): „Ahova anyukám is fel tud jönni velem, olyan mászóka.”

Noel (14 éves): „Őszintén szólva, én már nem nagyon játszózom, vagy ha igen, akkor a nagyobbaknak való játszóvárakon, kötélpiramisokon, de a kalandpályákat bírom nagyon, van egy-két olyan játszótér, ahol ilyen játékok is vannak. Vagy a szabadtéri fitness parkok is elég népszerűek nálunk a suliban.”

Gergő (6 éves): „Én mindig olyan játszót keresek anyukámmal, ahol újdonságok vannak. Mindent szeretek kipróbálni, de van kedvenc játszóm, a tulipános, ahol van egy nagy, hajós játszóvár, azon lehet a legjobbakat játszani.”

Lujzi (5 éves): „Én játszani szeretek a játszótéren. Az a jó, ahol sok mászóka van.”

Hát ennyiféle szempontot kell észben tartani a szakértők szerint, amikor játszóteret tervezünk.  A jó játszótér mindenkinek mást jelent, és minden életkorban más játék a befutó, ezért érdemes a gyerekek igényeire szabni. A köztéri játszóterek legyen minél sokrétűbbek, legyenek képesek arra, hogy egyszerre szolgáljanak ki több korosztályt a még négykézláb közlekedő babáktól a kiskamaszokig. A játszótér arra való, hogy sokféle mozgást gyakoroljon a gyerek, és másokkal interakcióba lépve megismerkedjen, majd elmélyüljön a társas érintkezés szabályaiban is. Az elsődleges szempont pedig, amelyre vállaljuk, hogy megrendelőink helyett is figyelünk, az a biztonság, mindenekelőtt!