icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Mindent a kertről - mindent fából

A kertben otthon vagyunk! Nincs olyan fából készült alkalmatosság, eszköz, építmény, amelyet mi ne készítenénk nagy tapasztalattal. Egyedi igényeivel bátran forduljon hozzánk: küldetésünk, hogy mindenki számára megtaláljuk a neki leginkább megfelelőt, a leginkább vágyottat, készüljön akácból vagy fenyőből, rönkből vagy gerendából. Mostani írásunkban ezt a rendkívül széles kínálatot szeretnénk bemutatni.

Kerítés Lehet alacsony, lehet magas, átláthatatlan vagy hézagos, állhat vékony, vagy akár vastag lécekből, lehet szőke dió vagy vörös cseresznye színű, bármit megvalósítunk. 12-féle színből választható, így a kombinációk száma szinte végtelen.

Teraszfedés, előtető A ráérős étkezések, kedélyes beszélgetések, családi összejövetelek, baráti bulik színtere lehet a terasz, ha jól használjuk ki. A komfortérzetet pedig növeli, ha az ott üldögélőket egy jól megépített tető óvja az égető napsugaraktól. Ha valakit az tart vissza a terasz fedésétől, hogy télen sötétebb lesz a házban, akkor megoldás lehet a polikarbonát-fedés, amely nyáron megóv a direkt sugárzástól, viszont télen átereszt annyi fényt, hogy nem érezzük sötétnek a terasszal szomszédos nappalit.

Kerti bútorok széles választékát kínáljuk. Ülőgarnitúráink között ugyanúgy megtalálható a rönkből készült „kőkorszaki Frédi-Béni” stílusú, mint a legmodernebb, minimál tervezésű. Ha nagy a család, a 12 személyes a megoldás, ha napközben is szeretnénk kint üldögélni, akkor pedig a szaletlis kivitel. Egyéb ülőalkalmatosságból is mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt: a kínálatban kapható bárszék, padok és székek támlás és karfás változatban, pihenőfotelek. Kényelmes hintaágyaink elérhetők zsindelyes vagy fatetővel is.

Szaletli Egy különálló építmény a kertben, ahol kényelmesen, ráérősen lehet szalonnázni, borozgatni vagy csak simán beszélgetni, a vágyak netovábbja. Az egyedi igényekhez igazodva készítjük el: lehet négy-, hat-, vagy nyolcszögletű, készülhet körbekerítve vagy kerítés-elemek nélkül. Általában bitumenes zsindelytetővel fedjük, ám kérésre készülhet fatetővel is.

Garázs Fából készült garázsaink és gépkocsi-beállóink minden igényt kielégítenek. Vonatkozzon az ablakra, ajtóra vagy a tető zsindelyeinek színére és formájára.

Tároló Bármilyen méretű, formájú és típusú tároló házak készítését vállaljuk rusztikus, időtálló akácból vagy karcsú fenyőből, igény szerint ablakkal vagy anélkül. Nagy sikerrel készítünk kukatárolókat, kerti szerszámtárolóink elérhetőek polcokkal vagy fakkos kivitelben, akár elegáns kovácsoltvas kiegészítőkkel is.

Kerti bútorok gyerekeknek Mi mindig gondolunk a kicsikre is, ezért természetes, hogy gyerek méretekre szabva is kínálunk padokat és hintaágyakat. Egy ülőgarnitúra pedig, amellett, hogy látványos, rendkívül jó szolgálatot tehet, amikor a gyerekek már önállóan esznek, de még túl kicsik ahhoz, hogy kényelmesen felérjék a felnőtt asztalt. Játéktároló ládáinkat akkor ajánljuk, ha már túl sok a kerti játék. Segítségükkel esztétikusan fenntartható a rend a kertben.

Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére, illetve egyedi gyártás esetén a megrendelő igényeire is. Minőségi faanyaggal dolgozunk, és minden egyes darabot kézzel gyártunk. Ezért nálunk bármi megvalósítható, ami fából készül!