icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Átadtuk a tököli játszótereket

Június közepén 5 db közterületi játszótér komplett kivitelezését fejeztük be Tökölön.
Nem kis büszkeséggel mondhatjuk el, hogy cégünk 2014-ben, közbeszerzéses eljárás keretében megvalósuló, játszótérépítési munkát nyert el Tökölön. 
 
 
A településen 5 db játszótér komplett kivitelezését végeztük el a tereprendezéstől elkezdve - beleértve az ütéscsillapító felület és járófelületetek kialakítását - a játszótéri eszközök gyártásán és telepítésén keresztül egészen a tanúsítás és használatbavételi engedélyeztetés mozzanatáig.

Mivel a tököli önkormányzat jobban szerette volna, ha az eszközök szögletes gerendákból készülnek és nem rusztikus rönkökből, így ezzel egyidőben bevezetésre került egy új termékcsaládunk a PINO.

A PINO eszközei bélmentes, impregnál fenyő gerendákból készülnek (vagy felár ellenében ragasztott fenyő gerendákból), csúszásmentes rétegelt lemez pódiumokkal és tetőkkel, és galvanizált, porszórással festett színes fém kiegészítőkkel. (Az új termékcsalád eszközeit a minősített játszóterek menüpontban találja.)

Mindenki nagy örömére remekül birkóztunk meg a feladattal és bár stílusunktól nagyban eltérő eszközöket gyártottunk és telepítettünk, a tőlünk megszokott minőségből nem adtunk alább.

Az 5 db játszótér kivitelezésére 60 nap állt rendelkezésünkre, mely határidőt természetesen be is tartottunk és a játszóterek 2014. június 14-én átadásra kerültek.