icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Nem a méret a lényeg

Nem a méret a lényeg, mindenkinek lehet saját játszótere

Legyen akár kicsi, közepes, vagy hatalmas a kertjük, megrendelőink mindenre találnak megoldást hatalmas választékunkban. Néha a rendelkezésre álló terület nagysága, vagy inkább kicsisége, máskor az anyagi keret jelenti a magánkerti játszótér akadályát.

Mi viszont azt szeretnénk, ha semmi sem szabna gátat a gyermeki fantáziának, a szabadban együtt eltöltött felhőtlen szórakozásnak. Ezért kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja magának és gyermekének a megfelelő játszóeszközt. Teret adunk bármilyen egyéni igénynek, hisz minden darabot megrendelésre készítünk.

 A legkisebb helyekre is ajánljuk a homokozót, amely amellett, hogy pénztárcabarát megoldás, jó pár évig leköti a gyerkőcöket, és együtt játszhat a család apraja-nagyja. Már egészen pici kortól élvezettel gyurmázzák, pergetik, tömködik a homokot a gyerekek, hogy aztán később, ovis korban fantasztikus cukrászati műalkotások szülessenek. De egy vár felhúzása, alagutakkal, vizesárokkal, tornyokkal, bástyákkal még a kiskamaszok képzeletét is megmozgatja. A homokozóhoz kérésre fedést is biztosítunk, többféle kialakítású tetőből lehet választani.

Jó megoldás lehet az egyállású hinta is, ha helyszűkében szenvedünk. A gyerekek egészen kisiskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, tudat alatt önmagukat fejlesztik. Akár órákig is el tudnak lengedezni rajta, miközben fejlődik az egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, térérzékelésük, finommotorikájuk. Ülni már tudó babáknak ajánljuk a biztonságos bébihintát, a nagyobbak pedig csak győzzenek dönteni a hatalmas választék láttán! A hintákat akár cserélgetni is lehet, aki már unja a sima laphintát, az válthat rugalmasra vagy tányérhintára, a trapéz és gyűrűs változatokat pedig kombinálni is tudjuk. Ha egyszerre ketten szeretnének hintázni, a szembeülős modellel az is megoldható. A család nagy kedvence a fészekhinta lehet, amelyen a gyerekek fekve is élvezhetik a lengedezést.

Kisméretű tornyaink a kis kerttel rendelkezők mellett azok számára is megoldást jelenthetnek, akik egyelőre nem akarnak beruházni egy nagy projektbe, mert még pici a gyerek, és nem tudná kihasználni az eszközöket. Ezek a tornyok később tetszés és a gyerekek igényei szerint bővíthetőek. A Monetta játszóvár tornyának alapterülete csak 70x70 centi, csúszdával és egyállású bébihintával kiegészíthető. Ahogy nő a kicsi, a hinta lecserélhető laphintára, a torony pedig egyéb kiegészítőkkel: mászóhálóval, falmászó elemekkel, kormánnyal, periszkóppal bővíthető, de betoldható egy hosszú rúd, és máris két hintánk van. A játszóvárnak csak a képzelet szabhat határt, kiegészítőink variálhatósága és a rugalmasság a tervezés során garantálja, hogy mindenkinek megtaláljuk a neki rendelt eszközt.

Ha a kertbe játékot szeretne, legyen az egy kis homokozó vagy egy nagyszabású játszóvár, keressen fel minket, biztosan megtaláljuk az Önre szabott megoldást!