icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Rajzverseny a közösségért

Legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna ekkora sikerre, mikor május végén meghirdettünk „Barátom a Fa” rajzversenyünket. Hisszük, hogy egy közösség csak az összefogás erejével juthat előre, ezért már régóta gondolkodtunk azon, milyen formában tudunk a saját közösségünk hasznára lenni. Azt tudtuk, hogy mindenképpen a gyerekeknek szeretnénk örömöt szerezni, majd jött az ötlet, hogy kisvállalkozásként a saját termékeinket ajánljuk fel a szigethalmi és szigetszentmiklósi óvodáknak. Jó apropónak tűnt a Madarak és Fák napja, ezért rajzpályázatot hirdettünk az óvodáknak, és kértük, hogy a kicsik rajzolják le, mit jelent számukra a fa.

Nem sokkal az után, hogy meghirdettük a versenyt, özönleni kezdtek a kis művészek szebbnél szebb művei: összesen 31 pályamű érkezett be, ami rendkívül nagy szó, ha megnézzük a versenykiírást. Egy óvodai csoport ugyanis legfeljebb két rajzot küldhetett be. Szerettünk volna duplán esélyt adni az óvodáknak: a beérkezett alkotásokból a zsűri kiválasztotta az általa legszebbnek ítéltet, de a pályaművek részt vettek Facebook oldalunkon egy közönségszavazáson is.

Legnagyobb örömünkre az egyik felajánlott nyeremény Szigethalomra, a másik játék Szigetszentmiklósra kerül majd, így mindkét település nyert. A háromtagú zsűri, vagyis Fáki László, Szigethalom és Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere, illetve a szakmai szempontokért felelős Lakatosné Sárkány Júlia, a Szigetszentmiklósi Alapfokú Művészeti Iskola vezetője szoros versenyben Gergényi Anna és Antal Antónia elképesztően kifejező rajzát hozta ki győztesnek. A kislányok a szigethalmi Négyszínvirág Óvoda Sárga tagóvodájának nyertek egy négyszemélyes mérleghintát. A közönségszavazáson a legtöbb lájkot a 7 éves Gurbán Dorka Örök barátság című, kivételes szépségű rajza kapta. Így a felajánlott mókuskerék a Napsugár Óvodába kerül majd hamarosan.

Köszönjük minden apróságnak a szép rajzokat, hálásak vagyunk azoknak az óvónéniknek a lelkesedésért, akik segítették a kicsiket az alkotásban. És köszönjük a szülőknek, családtagoknak, minden szigetszentmiklósi és szigethalmi polgárnak, hogy szavazatukkal hozzájárultak az óvodák gyarapodásához. Külön öröm számunkra, hogy két óvodának is segíthetünk eszközeinkkel, mert titkon ez volt a célunk. Már alig várjuk, hogy a nyári szünet után a kicsik birtokba vehessék új játékaikat!