icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

1.869.200 Ft + Áfa
1.800.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Szögletes formák

Sokan érkeznek úgy hozzánk, hogy szép-szép a rönkjátszótér, de ők valami kecsesebbet szeretnének. Noha az akácrönköt tartóssága, időjárás-állósága és keménysége kiváló alapanyaggá teszi kültéri felhasználásra, mai, folyton rohanó világunkban a divat az, ami leggyorsabban változik, és nincs ez másként a játszótereknél sem

Akik a rusztikus stílussal szemben a kifinomultabb, kevésbé masszív dizájnt részesítik előnyben, azoknak két megoldással is szolgálhatunk. Ha a legfontosabb a tartósság, akkor a gerendára gyalult akácot ajánljuk, amely megtartja kivételes tulajdonságait, ugyanakkor légiesebb kivitelezésre ad lehetőséget. A másik megoldás a fenyő, amely, bár valamivel kevésbé időtálló, mint az akác, tartóssági és esztétikai szempontoknak egyaránt megfelel.

Közületi megrendelőinket néha az akác természetes repedésre való hajlama riasztja vissza, ilyenkor is elsősorban a fenyőt ajánljuk, tökéletes megoldás közterületekre, óvodákba, iskolákba.

Pino termékcsaládunk szögletes fenyő gerendából készül, többnyire rétegragasztott, hossztoldott vagy bélmentes gerendákból dolgozunk. Gomba- és rovarölőszeres alapozás után kétszer lazúrozzuk, így még szebb, még tartósabb eredményt kapunk. A játékokat galvanizált, porfestett, színes fém kiegészítőkkel látjuk el, így nem csak szórakoztatóak, hanem szemet gyönyörködtetőek is lesznek.