icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Várjuk együtt a tavaszt!

Ha kitekintünk az ablakon, nehéz elképzelni, de alig pár hét, és itt a tavasz! Nem látták meg a medvék az árnyékukat gyertyaszentelőkor, ezért ha hinni lehet a népi jóslásnak, már nem fog sokáig tartani a tél.

 

Ideje hát felkészülni a langyos márciusi napokra, most érdemes játszóteret, kerti bútort rendelni, mert tavaszváró akciónkban tavalyi árakkal kedveskedünk minden régi és új megrendelőnknek.*

 

child-2443969 1280

 

Minden termékünket egyedileg, kézzel készítjük, így ha nem talál honlapunkon az Ön igényeinek megfelelő összeállítást, akkor sem kell aggódni. Akácból vagy fenyőből készült tornyaink, hintáink, játszóváraink tetszés szerint variálhatók, festésük 12-színű palettából választható, igény szerint akár mesefigurás díszítő festéssel.

Az állagromlást megelőzendő a meglévő játszóvárakat is fel kell készíteni a szezonra, de a tavaszváró akcióból nem hagyjuk ki régi kedves megrendelőinket sem. Most érdemes megrendelni a tél végi karbantartást, még tavalyi áron.

Rendeljen most, és legyen Ön az első, aki családjával együtt élvezheti a tavasz első, simogató napsugarait a kertben!

*Az akció február 28-ig megrendelt és 50% előleg megfizetésével lekötött termékeinkre vonatkozik. A termékek ára megtekinthető honlapunkon.