icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Megérkeztek a világító LUMI játékok!

Büszkén mutatjuk be Önöknek legújabb termékcsaládunk tagjait, az innovatív LUMI játékokat! A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak.

A technológia rohamos fejlődése az élet minden területén változásokat hozott. Miért ne lehetne ez így a játszótereken is? Sokszor csak a káros hatásokat észleljük a gyerekeken: órákon át nyomkodják a telefont, tableteznek, számítógépeznek, nem lehet őket kirobbantani a képernyő elől. Az ő életüknek szerves része a digitális technika. Az innovatív LUMI rugós játékok erre kínálnak megoldást: egyszerre hagyományos játékok és elektronikus kütyük. A gyerekeknek a LUMIval sem tesznek mást, mint amit eddig tettek a játszótéren, de mindezt izgalmas, új formában.

LUMI játékok

A LUMI technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. Miközben tehát a gyerekek hintáznak, energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti. A LUMI játékok így annál fényesebben világítanak, minél hevesebben és többet mozognak a gyerkőcök.

A LUMI eszközei nem csak kreatívak, de szépek is. Egyedi, modern design szerint készültek, és még a rongálásnak is ellenállnak. A rugós játékok többféle változatban kaphatók, a választékban megtalálható ló, boci, bárány, kecske, de a közös élmény kedvéért két- és négyszemélyes mérleghintát is kínálunk. A kinetikus ülőke önmagában is megrendelhető, mert felszerelhető akár a régi játszótéri rugós motorra is.

LUMI padok

A LUMI technológia nem csak játékokba, hanem padokba is beépíthető, így a játszótereken, parkokban a szülők sem maradnak ki az innovatív élményből, csak mert ők már kinőttek a rugós hintából.

LUMI érintőpanelek

A LUMI másik családja az érintőpaneles edukációs játékok, amelyekkel játszva tanulnak a gyerekek. A kinetikus energiával működő, érintésre aktiválódó panelek testre szabhatóak, így bármilyen témakörben felhasználhatók, legyen szó anatómiáról, geometriáról, földrajzról vagy a bolygókról. A legkisebbek felfedezhetik vele az állatok, növények világát, a nagyobbakat pedig biztonságos közlekedésre oktathatjuk általa.

A szabadalmaztatott LUMI technológia most debütál Magyarországon, azaz sehol máshol nem kapható még. Annak a közterületi játszótérnek, ahová telepítjük, mindenki csodájára jár majd. A szülők pedig biztosak lehetnek abban, hogy kütyüfüggő gyerekeiket nem kell nyüstölni, hogy játszótérre menjenek, mert élmény lesz számukra a játék a LUMIval.