icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa
20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa

Újdonság

Játszóterek komplett kivitelezése

Cégünk, több éves tapasztalattal a háta mögött tud segítséget nyújtani Önnek az elképzelt játszótér komplett kivitelezésében a helyszíni felméréstől és a tervezéstől kezdődően a játszóeszköz(ök) elkészültének utolsó momentumáig, legyen szó magánkerti vagy minősített eszközökről.

1. Helyszíni felmérés, Javaslatok

Amennyiben szükséges (főleg nagyobb projekteknél, vagy különleges adottságú magánkerteknél) személyesen mérjük fel a helyszín adottságait, tájékozódunk az egyedi igényekről, javaslatokat teszünk a megvalósítandó építmény elhelyezkedésére, figyelembe véve a legbiztonságosabb használhatóságot és természetesen szakmai tanáccsal látjuk el a leendő megrendelőt, hogy milyen eszközöket lenne érdemes elhelyezni az erre kijelőlt területen.

 • A helyszíni felmérés költségtérítéses szolgáltatásunk, melynek díja: 90 Ft + Áfa/km (de minimum 5.000,- Ft + Áfa)
 • Közterületek és közületek esetében a helyszíni felmérés és részletes ajánlatkészítés szintén költségtérítéses szolgáltatás, mely díj a kiszállásból (90Ft+Áfa/km) és az ajánlatkészítési díjból (15.000,- Ft+Áfa/ helyszín) áll.

Megrendelés esetén a kifizetett díjak a végösszegből levonásra kerülnek.

2. Tervezés, Tervdokumentáció

Egy játszótér megtervezésénél fontos szempontot játszanak a következő tényezők:

 • a megrendelő egyedi igényei
 • milyen korú gyerekek fogják használni
 • mekkora a rendelkezésre álló terület
 • környezeti adottságok
 • a projekt megvalósítására rendelkezésre álló keretösszeg
 • vonatkozó jogszabályok és szabványsorozatok

Családi házak esetében lehetőség van egyszerűbb rajzok elkészítésére, vagy kertépítész kollegáink teljes tervdokumentációt készítenek Önnek.
Minősített játszóterek esetében a játszótér általában közterületen vagy intézményi területen lévő zöldterületen van, így a vonatkozó tervfajta a kertépítészeti engedélyezési terv, amelyet igény esetén tájépítész kollegáink készítenek el.
Amennyiben komplett tervdokumentációra vagy kertészeti engedélyezési tervre lenne szüksége, kérje erre vonatkozó ajánlatunkat.

3. Kivitelezési árajánlat elkészítése

Az elkészült tervek - vagy csak egyszerűen a megbeszéltek - alapján cégünk részletes kivitelezési ajánlatot készít, melyben szerepel a játszótéri eszközök költsége, szakszerű telepítésük díja, szükség szerinti ütésvédelem kialakításának költsége és a szállítási díj. Az ajánlatokat e-mailben vagy postai úton küldjük el leendő megrendelőink részére.

  4. Földterület előkészítése, földmunka

Bizony előfordul, hogy a tervezett játszótér helyén még valami régi eszköz van, vagy a terület egyenetlensége hagy némi kívánnivalót maga után. Ilyen esetekben cégünk elvégzi a szükséges földmunkát, eltávolítja a régi eszközöket, kivágja a szükségtelen vagy zavaró (esetleg mérgező) növényeket, és a területet a játszótér telepítésére alkalmasnak előkészíti. Még a játszótéri eszközök telepítése előtt kerül kiásásra a bukótér azon eszközök esési terében, melyek legnagyobb esésmagassága alapján a szabvány ezt megköveteli.

5. Játszótéri eszközök telepítése

Kollegáink nagy odafigyeléssel, a biztonságosságot szem előtt tartva telepítik le a kiválasztott eszközöket a kijelölt területre, legyen szó magánkerti játékról vagy közterületi játszótérről. Rögzítik a szükséges kiegészítőket, beállítják a megfelelő távolságokat, és ha szükséges betonozzák az egyes eszközök lábait.

6. Ütéscsillapítás kialakítása

Az ütéscsillapítás kialakítása során a következő munkákat végezzük el - akár külön-külön is:

 • terület kijelölése (a játszóeszköz megfelelő tájolása)
 • a tükör kiásása gépi és kézi erővel, az esésmagassághoz megfelelő mélységben
 • a szegély elhelyezése beton ágyba beton megtámasztással
 • választott és szabvány szerint is mefelelő ütécsillapító anyag kiszállítása
 • ütéscsillapító anyag betermelése
 • kitermelt föld elszállítása

Gumilapos ütéscsillapítás esetében a fentieken kívül még a következő mukálatok elvégzését válaljuk:

 • kulékavics ágy kialakítása 10 cm vastagságban, réteges tömörítéssel
 • fagymentesítő sóderágy, réteges tömörítéssel
 • C12-es betonozás – 10 cm vastagságban
 • gumilapok kiszállítása
 • gumilapok ragasztása flexibilis ragasztóágyba

 

  7. Bevizsgáltatás kijelölt szervvel

A 78/2003 (XI.27.) GKM rendelet szerint minden közterületi és közületi tulajdonú játszótéren elhelyezett játszóeszköznek rendelkeznie kell megfelelőségi tanúsítvánnyal avyg gyártói megfelelőségi nyilatkozattal és használatbavételi engedéllyel. A rendelet kötelezi a tulajdonost, hogy az új és javított eszközöket használatbaadás előtt ellenőriztessék egy, a GKM által kijelölt ellenőrző szervvel, és csak abban az esetben kerülhetnek használtba, ha az ellenőrzést végző szerv jegyzőkönyve alapján a biztonságossági követelményeknek megfelelnek. A szabványsorozatról bővebben itt olvashat.

Cégünk akár minden (általunk) telepített eszközön ezt az ellenőrzést elvégezteti, és a telepítés után néhány nappal a jegyzőkönyvet megrendelő részére postai úton eljuttatja. Ezzel a plusz szolgáltatással kívánjuk az új játszóterek vásárlását még kényelmesebbé tenni megrendelőink részére.

Save
Save