icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Építmények

Előtetők

(wwh-ep2)
Előtetők, teraszbeépítések igény szerinti alapanyagból, polikarbonát, vagy zsindelyes tetővel
GARANCIA:   2 év
Szín: 
Ár:   Egyedi ár

Hová kerülhet előtető?

Az előtető kiválóan alkalmazható teraszok, bejárati ajtók vagy garázskapuk fölé telepítve. Segítségükkel szárazon tarthatja a gyakran használt kültéri területeket. Amellett, hogy véd az eső ellen, kifejezetten mutatós dísze is lehet a háznak. Egy jól megválasztott előtető képes átformálni az ingatlan megjelenését. Sokan attól tartanak, hogy az előtető beárnyékolja a fedett részeket. Ma azonban már olyan tartós anyagokat használunk, amelyek ellenállnak az időjárás viszonytagságainak, de áteresztik a fényt.

Egyedi előtető az Ön igényeihez igazítva

Számtalan előre gyártott termék közül válogathat, de ezek egyike sem fog tökéletesen illeszkedni a házhoz. Félmegoldások helyett választhatja egyedi tetőinket, amelyeket az Ön kéréseinek és elképzeléseinek megfelelően alakítunk ki, és szerelünk fel. előtető, teraszbeépítés, melyet a megrendelő igényeihez igazodva készítünk el

  • teraszához, bejáratához igazodva alakítjuk ki a formát
  • körbekerítve, vagy akár kerítéselemek nélkül
  • polikarbonát-, vagy bitumenes zsindelytetővel
  • a lábak betonozható, gerendapapucsokon állnak

Alapanyag:
Akác vagy fenyő oszlopok, melyek kérhetőek gerendára gyalulva vagy rönk formában.
Kiegészítőként szélezetlen 1 vagy 2 colos, akác vagy fenyő lécek, melyek akár szintén egyenesre vágva is kérhetőek.

Az előtető fedése

A tetőt készíthetjük bitumenes zsindellyel vagy polikarbonátelemekkel. Nem mondhatjuk, hogy az egyik anyag jobb a másiknál, mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. Az előtető funkcióját és elhelyezkedését figyelembe véve egyszerű lesz a választás.

A bitumenes zsindely hajlítható, egyszerűen kezelhető, így bonyolultabb formák esetében is jól használható. A kezelt felület jól bírja az időjárás változásait, ezért nemcsak előtető, hanem magastető esetében is előszeretettel használják. Kedvelik azért is, mert az eső alig kopog a zsindelyen, a fedőanyagok közül ez nyeli el a legtöbb hangot.

Ha az előtető fényáteresztése is szempont, a polikarbonát a jó döntés. A műanyag tartós, ütésálló, rugalmasságának köszönhetően nem kell félteni a jégesőtől sem. A napfényt átengedi, de az UV sugárzástól óv, ezért kiváló teraszok fedésére.

Szín:

Igazán széles palettából választhatja ki az előtető színét. A különféle fafajták eltérő árnyalatai között biztosan talál olyat, amely illik az ingatlan megjelenéséhez.

Méretek:

Az előtető tervezését a megrendelő igényei alapján végezzük, így bármilyen méret kérhet.

Eladási ár:

Mivel az előtető egyedi tervek alapján készül, így nem tudunk fix árakat megadni. A költségeket a kérések alapján kalkuláljuk. Az ár magában foglalja az alapanyag költségét, a fa háncsolását, csiszolását, felületkezelését és a helyszíni szerelés díját.