icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

20.000 Ft + Áfa
14.900 Ft + Áfa
25.000 Ft + Áfa
22.000 Ft + Áfa

Újdonság

Rendelés menete


Néhány szóban szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy hogyan is zajlik a megrendelés és mit kell tenniük ahhoz hogy az Önök kertjébe kerüljön egy kiválasztott termékünk.

Először is amint megtalálta a kiválasztott darabot honlapunkon, kérjük küldjön egy e-mailt a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikére vagy használja egyenesen a kapcsolat űrlapot.

Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket telefonon, nagyon szívesen segítünk, válaszolunk bármilyen kérdésre, adunk szakmai tanácsot.

Ajánlatkérésére kollegáink mihamarabb válaszolnak részeletes ajánlatot adva, mely tartalmazza a választott termék árát, a hozzá választott kiegészítőkkel, csúszdával együtt és a kiszállítás költségét is. Éppen ezért, hogy ajánlatunkat minél pontosabban adhassuk meg ezért kérjük, hogy ajánlatkérésükben a következő információkat feltétlenül adják meg:

  • kiválasztott termék típusát (játék, bútor, építmény)
  • játszóeszközök esetében a választott kategóriát
  • választott kiegészítőket és színüket
  • választott színt
  • a szállítási nevet, címet
  • telefonos elérhetőséget
  • és ha van bármi, ami megnehezítheti a telepítő kollegák munkáját akkor kérjük azt is írják le, hogy a fiúk fel tudjanak készülni és ki tudjuk kalkulálni az esetleges plusz költségeket.

Ezek után, ajánlatunkat elküldjük, és ha elnyerte tetszésüket csupán egy visszaigazolást kell küldjenek hivatkozva az ajánlatra és a megrendelés rögzítésre is kerül. Az erről szóló levelünkben tájékoztatjuk Önöket a beütemezett szállítási időpontról is, ami nem egy körülbelüli időpont hanem egy pontos dátum amikor a kollegáink várhatóak. A beütemezett időpont előtt egy nappal kollegáink telefonon jelentkeznek és egyeztetik a pontos érkezés időpontját is.
Amennyiben az általunk megadott dátum nem megfelelő, kérjük mihamarabb jelezzék felénk.


Fizetési feltételek:
Magánszemélyek esetében nem kérünk előleget - kivéve, ha
  • a megrendelés összege meghaladja a nettó 500.000,- Ft-ot
  • a megrendelt eszköz speciális, a megrendelő igényeihez tervezett összeállítás
  • aktuális akció keretében megrendelt eszköz, amelynek feltétele az előleg fizetése

Ezeken az esetken kívül a teljes összeget a telepítéskor kérjük rendezni, készpénzben. Ha átutalással szeretné rendezni számláját, akkor azt kérjük, hogy a telepítés napjára érkezzen meg az összeg számlánkra.


Garanciális feltételek:
A telepítéskor kollegáink elmondják az alapvető tudnivalókat az eszközről és tájékoztatják a megfelelő karbantartás módjáról is. Átadásra kerül egy vásárlói tájékozató és garancia (2 év) amely az itt nem részletezett kérdésekre is rávilágít.

Lemondási feltételek:
Amennyiben a rögzített megrendelés kiszállítási időpontja előtt 7 nappal megrendelő úgy dönt, hogy mégsem kéri a megrendelt terméket akkor ezt bármiféle kötelezettség nélkül lemondhatja, kivéve, ha előleget fizetett, mert akkor az addig keletkező munkadíj és anyagköltség kiegyenlítésére az előleg beszámításra kerül. 

Ha a lemondás a tervezett kiszállítás előtt kevesebb mint 7 nappal történik, akkor Megrendelő az ajánlat szerinti teljes összeg megfizetésére köteles. Megrendelő a termék kiszállításakor, a telepítést követően jogosult azt nem átvenni, nem kifizetni és a szerződéstől elállni, amennyiben a termék indokoltan nem felel meg az elvárásainak, és a vélelmezett hibák nem javíthatóak. Az átvételt és a kifizetést követően Megrendelő nem élhet az elállási jogával.

Save
Save
Save
Save