icon flag hu icon flag de
Ajánlatkérés elemei:
Jelenleg üres
Menü
hivjon minket

Miért a Rönkfavilág?

icon pipa miert

Minden termékünkre
2 Év Garanciát adunk

icon pipa miert Szeretjük a kihívásokat, az Egyedi Ötleteket is megvalósítjuk
icon pipa miert

Gyermekbarát felületkezelés,
14 féle szín

icon pipa miert Jókedvű csapatunk segítségére az első lépéstől az utolsóig számíthat
icon pipa miert

Szállítás az ország bármely területére és külföldre is

Most akciós

956.600 Ft + Áfa
900.000 Ft + Áfa
1.869.200 Ft + Áfa
1.800.000 Ft + Áfa

Újdonság

Hintaágyak

Fa hintaágy felnőttek számára

A hintaágy kényelmes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a kertben, miközben udvarának dísze is lesz. Mint minden termékünknél a hintaágyak esetében is különösen fontosnak tartjuk a megfelelő felületkezelést, amihez különleges, egészségre egyáltalán nem ártalmas vékonylazúrt használunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a fa kiválasztására, hiszen csak így garantálhatjuk a hintaágy tartósságát. Kizárólag elsőrangú faanyagot használunk, amelyet aztán kézzel munkálunk meg. Így megtarthatjuk a fa eredeti formájának alapjait, ami miatt a hintaágy természetes, rusztikus hatást kelt. Igazi klasszikus.

A rönköket csak a szükséges mértékben dolgozzuk fel, így minden fa hintaágy teljesen egyedi megjelenésű lesz. A díszítést az akác mintázata adja.

A hintaágy kérhető nád-, illetve fatetős kivitelben.

Rendezés:
(wwh-b033, wwh-b034)
Kényelmes, robusztus, nádtetős hintaágyainkat kétféle méretben készítjük nádtetővel
143.000 Ft + Áfa
(wwh-b034, wwh-b036)
Kényelmes, robusztus, fatetős hintaágyainkat kétféle méretben készítjük
176.000 Ft + Áfa

Strapabíró kerti bútor

A kiváló minőségű alapanyagnak és a gondos körültekintéssel végzett összeállításnak köszönhetően a hintaágy élettartama kiemelkedő. A rönkfából készült bútorok évtizedekig ugyanúgy néznek majd ki, mint ahogyan először felállítottuk kertjében. Persze ehhez szükséges a megfelelő kezelés és szárítás, amelyet féltő alapossággal végzünk. Nem a levegőbe beszélünk, a termékre két évre szóló garanciát vállalunk.

A kültéri rönkbútorokat érdemes telente fólia alatt tartani. Hogy maximalizálja a fa hintaágy élettartamát, azt javasoljuk, hogy évente egy alkalommal lazúrozza újra. Az lazúr távol tartja a nedvességet, és megóvhatja a fát a különféle kártevőktől.

Szabja személyre hintaágyát!

Amennyiben a termékek leírásában megadottól eltérő méretben rendelne hintaágyat, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérésére egyedi méretben is elkészíthetjük a hintát.

Igazán gazdag színválaszték áll rendelkezésére. Biztosan meg fogja találni azt az árnyalatot, amely illik kertjéhez, így a hintaágy tökéletesen belesimul majd udvara hangulatába. Mintha mindig is ott állt volna.

Kínálatunkban kifejezetten gyermekek részére készített fa hintaágy is található.