Egyedi előtetők

(wwh-ep2)

Előtető építés, teraszbeépítések igény szerinti alapanyagból, polikarbonát, vagy zsindelyes tetővel

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

Hová kerülhet előtető?

Az előtető kiválóan alkalmazható teraszok, bejárati ajtók vagy garázskapuk fölé telepítve. Segítségükkel szárazon tarthatja a gyakran használt kültéri területeket. Amellett, hogy véd az eső ellen, kifejezetten mutatós dísze is lehet a háznak. Egy jól megválasztott előtető képes átformálni az ingatlan megjelenését. Sokan attól tartanak, hogy az előtető beárnyékolja a fedett részeket. Ma azonban már olyan tartós anyagokat használunk, amelyek ellenállnak az időjárás viszonytagságainak, de áteresztik a fényt.

Egyedi előtető az Ön igényeihez igazítva

Számtalan előre gyártott termék közül válogathat, de ezek egyike sem fog tökéletesen illeszkedni a házhoz. Félmegoldások helyett választhatja egyedi tetőinket, amelyeket az Ön kéréseinek és elképzeléseinek megfelelően alakítunk ki, és szerelünk fel. Előtető, teraszbeépítés, melyet a megrendelő igényeihez igazodva készítünk el

  • teraszához, bejáratához igazodva alakítjuk ki a formát
  • körbekerítve, vagy akár fa kerítéselem nélkül
  • polikarbonát-, vagy bitumenes zsindelytetővel
  • a lábak betonozható, gerendapapucsokon állnak

Alapanyag:
Akác vagy fenyő oszlopok, melyek kérhetőek gerendára gyalulva vagy rönk formában.
Kiegészítőként szélezetlen 1 vagy 2 colos, akác vagy fenyő lécek, melyek akár szintén egyenesre vágva is kérhetőek.

Az előtető fedése

A tetőt készíthetjük bitumenes zsindellyel vagy polikarbonátelemekkel. Nem mondhatjuk, hogy az egyik anyag jobb a másiknál, mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. Az előtető funkcióját és elhelyezkedését figyelembe véve egyszerű lesz a választás.

A bitumenes zsindely hajlítható, egyszerűen kezelhető, így bonyolultabb formák esetében is jól használható. A kezelt felület jól bírja az időjárás változásait, ezért nemcsak előtető, hanem magastető esetében is előszeretettel használják. Kedvelik azért is, mert az eső alig kopog a zsindelyen, a fedőanyagok közül ez nyeli el a legtöbb hangot.

Ha az előtető fényáteresztése is szempont, a polikarbonát a jó döntés. A műanyag tartós, ütésálló, rugalmasságának köszönhetően nem kell félteni a jégesőtől sem. A napfényt átengedi, de az UV sugárzástól óv, ezért kiváló teraszok fedésére.

Szín:

Igazán széles palettából választhatja ki az előtető színét. A különféle fafajták eltérő árnyalatai között biztosan talál olyat, amely illik az ingatlan megjelenéséhez.

Méretek:

Az előtető tervezését a megrendelő igényei alapján végezzük, így bármilyen méret kérhet.

Eladási ár:

Mivel az előtető egyedi tervek alapján készül, így nem tudunk fix árakat megadni. A költségeket a kérések alapján kalkuláljuk. Az ár magában foglalja az alapanyag költségét, a fa háncsolását, csiszolását, felületkezelését és a helyszíni szerelés díját.

További információk

Garancia

2 év

Szín

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed