Magánkerti játszóterek alapanyaga

Annak érdekében, hogy minden kedves megrendelőnk találjon az igényeinek maximálisan megfelelő játszóeszközt, így lakossági játszóeszközeink többféle alapanyagból is rendelhetők. Így az is talál számára megfelelőt, aki robusztusabb, természetesebb hatású játszóteret szeretne, és az is akinek inkább a letisztultabb szögletesebb formák tetszenek jobban.

Kerti játszótér kérdésekSzeretnénk hangsúlyozni, hogy bármelyik típust is válassza, a biztonság mindig a fő szempont, tehát a sima csiszolt vagy fenyő gerenda játszóeszköz rendelése esetén sem kell attól tartania, hogy kevésbé biztonságos, mint a szíjácsmentes.

Az egyetlen különbség köztük a kinézet és az élettartam.
Az akác alapanyag pozitívuma, hogy akár kezeletlenül is bírja az időjárás viszontagságait hosszú éveken keresztül, főleg ha még szíjácsmentes is. A fenyő élettartama rövidebb, de aki úgy gondolja, hogy maximum 5 évig fogja már csak a gyermeke örömét lelni egy játszóeszközben annak ez lehet az ideális választás.

Csiszolt akác:

A játszóeszközök 10-14 cm átmérőjű, kérgezett, csiszolt, nem szíjácsmentes akác oszlopból készülnek, a kiegészítő elemek, mint pl. a kerítés, mászófal, és a pódium is csiszolt akácból készülnek,

Szíjácsmentes akác:

A játszóeszközök oszlopai 10-14 cm átmérőjű, szíjácsmentes, csiszolt akác oszlopok, és minden egyéb elem is szíjácsmentes akácból készül, mint a mászófal, pódium, tető.

Fenyő gerenda:

A játszóeszközök szerkezete 9×9-es telített fenyő gerenda, és az összes többi  kiegészítő elem is telített fenyő lécből és deszkából készül, kivéve a pódium, ami ennél a játéknál csúszásmentes rétegelt lemez.

Gerendára gyalult akác:

9×9-es gerendára gyalult akác (lehet élhibás) szerkezet , akác kiegészítőkkel.

 

Comments are closed