Magánkerti kategóriák

Annak érdekében, hogy minden kedves megrendelőnk találjon az igényeinek maximálisan megfelelő játszóeszközt, így lakossági játszóeszközeink többféle alapanyagból is rendelhetők. Így az is talál számára megfelelőt, akinek a minél költséghatékonyabb megoldás a fontos épp úgy, mint aki minél robosztusabb játékot szeretne.

Kerti játszótér kérdésekSzeretnénk hangsúlyozni, hogy bármelyik típust is válassza, a biztonság mindig a fő szempont, tehát a sima csiszolt vagy fenyő gerenda játszóeszköz rendelése esetén sem kell attól tartania, hogy kevésbé biztonságos, mint a szíjácsmentes.

Az egyetlen különbség köztük a kinézet és az élettartam.
Az akác alapanyag pozitívuma, hogy akár kezeletlenül is bírja az időjárás viszontagságait hosszú éveken keresztül, főleg ha még szíjácsmentes is. A fenyő élettartama rövidebb, de aki úgy gondolja, hogy maximum 5 évig fogja már csak a gyermeke örömét lelni egy játszóeszközben annak ez lehet az ideális választás.

Csiszolt akác:

A játszóeszközök 10-14 cm átmérőjű, kérgezett, csiszolt, nem szíjácsmentes akác oszlopból készülnek, a kiegészítő elemek, mint pl. a kerítés, mászófal is csiszolt akácból készülnek, a járófelület pedig csúszásmentes rétegelt lemezből.

Szíjácsmentes akác:

A játszóeszközök oszlopai 10-14 cm átmérőjű, szíjácsmentes, csiszolt akác oszlopok, és minden egyéb elem is szíjácsmentes akácból készül, mint a mászófal, pódium, tető.

Fenyő gerenda:

A játszóeszközök szerkezete 9×9-es telített fenyő gerenda, és az összes többi  kiegészítő elem is telített fenyő lécből és deszkából készül, kivéve a pódium, ami ennél a játéknál is csúszásmentes rétegelt lemez.

Gerendára gyalult akác:

9×9-es gerendára gyalult akác (lehet élhibás) szerkezet , akác kiegészítőkkel.

Körmart akác:

Teljesen egyenes körmart akác szerkezet, akác kiegészítőkkel.

Comments are closed