Magánkerti kategóriák

Annak érdekében, hogy minden kedves megrendelőnk találjon az igényeinek maximálisan megfelelő játszóeszközt, így 2013 év elejétől bevezettünk 3+2 különböző kategóriát a családi játszóterek között. Így az is talál számára megfelelőt, akinek a minél költséghatékonyabb megoldás a fontos épp úgy, mint aki minél robosztusabb játékot szeretne.

Kerti játszótér kérdésekSzeretnénk hangsúlyozni, hogy bármelyik kategóriát is válassza, a biztonság mindig a fő szempont, tehát a standard kategóriájú játszóeszköz rendelése esetén sem kell attól tartania, hogy kevésbé biztonságos, mint a többi.

Az egyetlen különbség köztük a kinézet és a fenyő elemek rövidebb élettartama.
Az akác alapanyag pozitívuma, hogy akár kezeletlenül is bírja az időjárás viszontagságait hosszú éveken keresztül, főleg ha még szíjácsmentes is. A fenyő élettartama rövidebb, de aki úgy gondolja, hogy maximum 5 évig fogja már csak a gyermeke örömét lelni egy játszóeszközben annak ez az ideális választás.

Standard kategória:

A játszóeszközök oszlopai 8-10 cm átmérőjű akácrönkök (kérgezett, csiszolt, nem szíjácsmentes), a kiegészítő elemek, mint pl. a kerítés, szélezetlen fenyő lécből vannak.

Prémium kategória:

A játszóeszközök oszlopai 11-14 cm átmérőjű akácrönkök (kérgezett, csiszolt, nem szíjácsmentes), és az összes kiegészítő elem is akác alapanyagból van.

Szuperprémium kategória:

A játszóeszközök oszlopai 15-20 cm átmérőjű akácrönkök (kérgezett, csiszolt, nem szíjácsmentes), és az összes kiegészítő elem is akác alapanyagból van.

+1 Gerendára gyalult:

Szíjácsmentes, gerendára gyalult akác 10×10-es mérettől.

+2 Szíjácsmentes faanyag:

A szíjács teljesen eltávolításra kerül a rönkről, de megmarad rusztikussága.

 

Comments are closed