Rendelés menete

Néhány szóban szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy hogyan is zajlik a megrendelés és mit kell tenniük ahhoz hogy az Önök kertjébe kerüljön egy kiválasztott termékünk.

Rönk játékok megrendelésének meneteElőször is amint megtalálta a kiválasztott darabot honlapunkon, kérjük küldjön egy e-mailt a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink valamelyikére vagy használja egyenesen a kapcsolat űrlapot.

Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket telefonon, nagyon szívesen segítünk, válaszolunk bármilyen kérdésre, adunk szakmai tanácsot.

Ajánlatkérésére kollegáink mihamarabb válaszolnak részeletes ajánlatot adva, mely tartalmazza a választott termék árát, a hozzá választott kiegészítőkkel, csúszdával együtt és a kiszállítás költségét is. Éppen ezért, hogy ajánlatunkat minél pontosabban adhassuk meg ezért kérjük, hogy ajánlatkérésükben a következő információkat feltétlenül adják meg:

  • kiválasztott termék típusát (játék, bútor, építmény)
  • játszóeszközök esetében a választott kategóriát
  • választott kiegészítőket és színüket
  • választott színt
  • a szállítási nevet, címet
  • telefonos elérhetőséget
  • és ha van bármi, ami megnehezítheti a telepítő kollegák munkáját akkor kérjük azt is írják le, hogy a fiúk fel tudjanak készülni és ki tudjuk kalkulálni az esetleges plusz költségeket.

Ezek után, ajánlatunkat elküldjük, és ha elnyerte tetszésüket csupán egy visszaigazolást kell küldjenek hivatkozva az ajánlatra és a megrendelés rögzítésre is kerül. Az erről szóló levelünkben tájékoztatjuk Önöket a beütemezett szállítási időpontról is, ami nem egy körülbelüli időpont hanem egy pontos dátum amikor a kollegáink várhatóak. A beütemezett időpont előtt egy nappal kollegáink telefonon jelentkeznek és egyeztetik a pontos érkezés időpontját is.
Amennyiben az általunk megadott dátum nem megfelelő, kérjük mihamarabb jelezzék felénk.

Rönk játékok fizetési feltételei
Fizetési feltételek:

Magánszemélyek esetében 40-50 % előleget kérünk (a rendelés mennyiségétől, egyediségétől függően), a fennmaradó összeget pedig a telepítéskor kérjük rendezni, készpénzben. Ha átutalással szeretné rendezni végszámláját, akkor azt kérjük, hogy a telepítés napjára érkezzen meg az összeg számlánkra.

Rönk játszótér garanciális feltételei Garanciális feltételek:

A telepítéskor kollegáink elmondják az alapvető tudnivalókat az eszközről és tájékoztatják a megfelelő karbantartás módjáról is. Átadásra kerül egy vásárlói tájékozató és garancia (2 év) amely az itt nem részletezett kérdésekre is rávilágít.

Rönk játszótér lemondási feltételei Lemondási feltételek:

Amennyiben a rögzített megrendelés kiszállítási időpontja előtt 7 nappal megrendelő úgy dönt, hogy mégsem kéri a megrendelt terméket akkor ezt bármiféle kötelezettség nélkül lemondhatja, kivéve, ha a rendelt termék értéke meghaladja a nettó 400.000,- Ft-ot, mert akkor az addig keletkező munkadíj és anyagköltség kiegyenlítésére az előleg beszámításra kerül. Ha a lemondás a tervezett kiszállítás előtt kevesebb mint 7 nappal történik, akkor Megrendelő az ajánlat szerinti teljes összeg megfizetésére köteles. Megrendelő a termék kiszállításakor, a telepítést követően jogosult azt nem átvenni, nem kifizetni és a szerződéstől elállni, amennyiben a termék indokoltan nem felel meg az elvárásainak, és a vélelmezett hibák nem javíthatóak. Az átvételt és a kifizetést követően Megrendelő nem élhet az elállási jogával.

Save
Save
Save

Comments are closed