Irány a kert!

Tavasszal a napsütés a munka után a kertbe csalogat. A gyerekek tartalmas szórakozásáról egy játszótért, a szülők pihenéséről a kényelmes kerti bútorok gondoskodnak. A rönkfából készített játszóterek ideális megoldást nyújtanak azoknak, akik személyre szabott, az egyedi igényeket is kielégítő, komplett összeállításban gondolkozunk. Az otthon stílusához illeszkedő kerti bútorok pedig nemcsak a komfort érzetét növelik, de a kert egészének megjelenéséhez is hozzájárulnak.

Nézzen szét oldalunkon, kínálatunkban mindenfajta torony, játszótér, játszóvár, mérleghinta, csúszdás építmény, homokozó, mászófal megtalálható. A kiváló minőségű akác lehetővé teszi rusztikus szépségű, ugyanakkor tartós játékok építését, de ha más design-t szeretne, akkor válassza a Design by Heart vagy a Kajla Design vonalat.

Szenvedélyünk a tökéletes iránt, és szakmai tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy játszótereink és bútoraink mind mérnöki, mind biztonsági, mind esztétikai szempontokból megfelelnek az elvárásoknak.

Comments are closed