Átadtuk a tököli játszótereket


Tököli homokozó
Június közepén 5 db közterületi játszótér komplett kivitelezését fejeztük be Tökölön.
Nem kis büszkeséggel mondhatjuk el, hogy cégünk 2014-ben, közbeszerzéses eljárás keretében megvalósuló, játszótérépítési munkát nyert el Tökölön. 
 
 

 

A településen 5 db játszótér komplett kivitelezését végeztük el a tereprendezéstől elkezdve – beleértve az ütéscsillapító felület és járófelületetek kialakítását – a játszótéri eszközök és játszótér kiegészítők gyártásán és telepítésén keresztül egészen a tanúsítás és használatbavételi engedélyeztetés mozzanatáig.

Mivel a tököli önkormányzat jobban szerette volna, ha az eszközök szögletes gerendákból készülnek és nem rusztikus rönkökből, így ezzel egyidőben bevezetésre került egy új termékcsaládunk a PINO.

A PINO eszközei bélmentes, impregnál fenyő gerendákból készülnek (vagy felár ellenében ragasztott fenyő gerendákból), csúszásmentes rétegelt lemez pódiumokkal és tetőkkel, és galvanizált, porszórással festett színes fém kiegészítőkkel. (Az új termékcsalád eszközeit a minősített játszóterek menüpontban találja.)

Mindenki nagy örömére remekül birkóztunk meg a feladattal és bár stílusunktól nagyban eltérő eszközöket gyártottunk és telepítettünk, a tőlünk megszokott minőségből nem adtunk alább.

Az 5 db játszótér kivitelezésére 60 nap állt rendelkezésünkre, mely határidőt természetesen be is tartottunk és a játszóterek 2014. június 14-én átadásra kerültek. 

Tököli játszótéri játékokTököli játszótéri csúszda
Tököli forgó játékTököli kültéri játékok
 
 

Comments are closed