Rólunk

Cégünk, a WoodWork Hungary Kft. játszótéri eszközök, parkbútorok és kerti bútorok gyártásával foglalkozik.
Néhány évvel ezelőtt még csak családi házak kertjébe készítettünk játékokat, de a folyamatos fejlesztésnek és tanulásnak köszönhetően ma már közületek és közterületek részére is dolgozunk, hiszen játékaink nagy részét tanúsított kivitelben is gyártjuk.

Családi és közterületi eszközeinket egyaránt kiváló minőségű akác alapanyagból készítjük. Az akác fizikai tulajdonságai kiemelkedőnek számítanak az európai fafajok között, illetve termelése és feldolgozása környezetbarát, hiszen fenntartható gazdálkodású ültetvényekről származik. A faanyag megmunkálása kézzel történik, az elkészítésnél törekszünk a fa eredeti formájának megtartására, így eszközeink kimondottan rusztikusnak mondhatóak, igazán beleillenek a természetes környezetbe, míg egy városi közegbe becsempészhetjük általuk a természetet.

Termékeink felületkezeléséhez az első osztályú, Milesi Hydrocromot használjuk, mely egy vizesbázisú vékonylazúr, amit a gyártó kimondottan ajánl gyermekjátékok kezeléséhez. Megrendelőink 14 féle szín közül választhatnak.

Termékeink között az egyszerűbb játszótéri eszközökön kívül megtalálhatóak kombinált játszóvárak, illetve kerti- és parkbútorok is, mint padok, asztalok, szaletlis ülőgarnitúrák, hulladéktárolók, virágtartók, dézsák, bicikli tárolók, információs táblák stb.
Ha valamit nem talál meg kínálatunkban, az egyéni ötleteket is szívesen vesszük, szeretjük a kihívásokat.

FILOZÓFIÁNK: A JÁTÉK ÉS A MOZGÁS NAGYON FONTOS!

A gyerekek életében nagyon fontos és meghatározó tevékenység a játék, amely elengedhetetlen része az egészséges életnek és a jó közérzetnek.
Az aktív mozgás számukra nem csak élvezet, hanem a fejlődésük szempontjából kulcsfontosságú szerepet játszik. A hintázás például segíti az egyensúlyérzék kialakulását, a mászókázás fejleszti a koordinációs készséget és az immunrendszerre is jótékony hatással van, mindezek mellett számos fizikai előnye van a betegségek elkerülésétől az erős csontozat építéséig.

A gyerekek életében a napi aktív mozgás beiktatására remek alkalmat nyújt egy kis játék a játszótéren, hiszen ez segít nekik abban, hogy mozogjanak, nyújtózzanak, lazítsák izmaikat, és hogy erősebbek legyenek.
A játszótéren eltöltött idő nagyon fontos előnye még a társas együttlét is, hiszen amikor gyermekünkkel a játszótéren vagyunk és nézzük őt, hogyan játszik, vagy akár mi is kipróbáljuk vele egyik-másik játékot, az együttlét boldogságot kelt, tehát a mi szervezetünkre és lelkünkre is pozitívan hat.

Itt az idő tehát, hogy válasszon minden igényt kielégítő kínálatunkból!

Termékeink között megtalálhatóak az egyszerű rönkfa játékok és a kombinált rönkfa játszóvárak is, így egy- illetve többgyermekes családoknak is kínálunk megfelelő lehetőséget.

Ha nem játszóteret keres hanem kertjébe szeretne kerti bútort, ülőgarnitúrát, hintaágyat rönkfából, nézzen körül rönkbútoraink között, ha pedig kocsibeállót, pergolát vagy kerti szaletlit szeretne, nálunk azt is megtalálja.

Közterületi játszótereink között óvodák, iskolák, önkormányzatok is találhatnak igényeiknek megfelelő játszóeszközt, sőt közterületi kiegészítőket is készítünk, tehát kínálatunkban megtalálható még: pad, ülőgarnitúra, asztal, szemetes, hulladéktároló, információs tábla vagy akár virágláda. Részletesebb tájékoztatóért kattintson ide.

Miért rendeljen éppen tőlünk?
Mert garantáljuk a szakmai hozzáértést és tapasztalatot, a kiváló minőséget, a gyors és pontos munkavégzést és nem utolsó sorban a kedves és udvarias kiszolgálást.

További szép napot kíván Önnek:

a WOODWORK HUNGARY KFT. csapata

 

Comments are closed