Beülőkaros csúszda

140 400 Ft154 500 Ft + Áfa

(wwh-csu1, wwh-csu2)

Üvegszál erősítésű poliészterből készült csúszda. A termék anyagában színezett üvegszál erősítésű poliészterből készül, ezért ellenáll az UV sugaraknak.

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

Beülőkaros, az MSZ EN 1176 játszótéri szabványi előírásoknak megfelelő, üvegszál erősítésű, időjárásálló csúszda. A szabvány szerint a 150 cm-es beülőmagasságú csúszda önálló beépítésre is alkalmas. Használatát közterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk meglévő játékhoz csatlakoztatva vagy akár egy dombról induló csúszdaként is. Megfelel az MSZ EN 1176-os játszótéri szabvány követelményeinek.

Eszköz neve:
beülőkaros csúszda
Cikkszám:
wwh-csu1, wwh-csu2
Méretek: hosszúsága: 2,50 m ; szélessége 0,50 m
hosszúsága: 3,00 m ; szélessége 0,50 m
Indulómagassága: 120 cm
150 cm
Rögzítés:
120 cm-es beülőmagasságú csúszda vágott végű – az oldalfalaknál a külső perem rögzítése ajánlott a csúszdánál. Előre kialakított csavarnyílás nincs.

150 cm-es beülőmagasságú csúszda beülőkaros, a beülőrész rögzítése szükséges a pódiumhoz. Előre kialakított csavarnyílás nincs.

Választható színek:
piros, sárga, kék, zöld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.
Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket.

A csúszdák szállítási határideje a szezon függvényében változik.
Nagyobb tétel megrendelése estén kedvezményt biztosítunk.

További információk

Garancia

1 év

Méret

,

Comments are closed