Laphinta

24 200 Ft29 500 Ft + Áfa

(wwh-k001)

Közterületi célra ajánlott alumínium betétes laphinta

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

A játszótéri hinta láncszettel, közterületi célra ajánlott, erős alumínium betétes vázszerkezettel, amit egy rugalmas gumiborítás vesz körül, így a hinta ülőfelülete meleg tapintású.
A hinta lengése miatt kialakuló veszélyforrás is minimálisra csökken a lekerekített élek és a puha gumiborításból adódóan.
Használatát 3 éves kor feletti gyermekeknek javasoljuk. Ezek a játszótéri szabvány hinták megfelelnek az MSZ EN 1176-1, 1176-2 szabványoknak, és rendelkeznek az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.
Ülőke: alumínium betétes ülőlapból áll rugalmas gumiborítással.
Lánc szett: 5 mm-es szemvastagságú 230 cm hosszú gumibevonatos vagy rozsdamentes lánccal, hintacsuklóhoz csatlakoztatható.

Eszköz neve:
laphinta (közterületi)
Cikkszám:
wwh-k001
Rögzítés:
hinatcsuklóra menetes seklivel rögzítehető
Választható színek:
piros, fekete, zöld

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.
Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

2 év

Szín

, ,

Terméktípus

gumibevonatú lánccal, rozsdamentes lánccal

Comments are closed