Lumi klikk edukációs tábla

(wwh-lu1060)

Fejlesztő eszköz, mely a kinetikus energiát felhasználva működik.

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

LUMI – a játék, amivel a játszótér új értelmet nyer

Játék A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak. Az innovatív Lumi rugós játékok egyszerre hagyományos eszközök és a modern elektronikus kütyük. (berendezések)

Mozgás A LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet.

Tanulás A LUMI kreatívan mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát generálni és átalakítani az egyik állapotból a másikba egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszköze.

A Lumi klikk edukációs tábla a kinetikus energiát felhasználva működik, mint a LUMI összes többi terméke is.  A klikk gombok megnyomásának hatására a hozzájuk tartozó – a tábla a belsejébe helyezett – ledizzók kigyulladnak. A klikk gombok pozitív hatása hogy erősíti az ujjperceket melyek a sok érintőképernyő hatására elgyengülnek a gyerekeknél.

Az edukációs panelen elég megnyomni a kérdést és felgyullad a válasz.
A panelek testreszabhatóak, magyar nyelven is rendelhetőek, elősegítik a gyerekek tanulását játékos formában. Rengeteg lehetőség van benne.
A következő témaköröken rendelhető:
nyelvtanulás, táplálkozás, biológia, geometria, földrajz, közlekedés, állatvilág, bolygók
Kültéren és beltéren egyaránt használható
 
Ajánlott korcsoport: 3-99 év
 
Alapanyagok

Expandált műanyag LED izzókkal és 10 db klikk gombbal

Méretek
Magasság: 1200 mm
Szélesség: 730 mm
Vastagság: 18 mm
Súly:  10 kg

További információk

Korcsoport

Comments are closed