Lumi kecske rugós játék

(wwh-lu1023)

A Lumi Farm család tagja, kecske formájú rugós játék

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

LUMI – a játék, amivel a játszótér új értelmet nyer

Játék A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak. Az innovatív Lumi rugós játékok egyszerre hagyományos eszközök és a modern elektronikus kütyük.

Mozgás A LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet.

Tanulás A LUMI kreatívan mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát generálni és átalakítani az egyik állapotból a másikba egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszköze.

A Lumi technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. A hintázó mozgás során a gyerekek energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti.

Lumi kecske a Lumi Farm család tagja.

A Lumi farm család tagjai: tehén, lovacska, kecske, bárány, kettő és négyszemélyes rugós mérleghinta

Alapanyagok

Test: HDPE műanyag test, acél fogantyúk, gumi védőgömbökkel, LDPE ülőke, beépített kinetikus generátorral és LED izzókkal

Rugó: porfestett acél
Lábazat: Horganyzott acél1016
Rögzítések: Horganyzott acél
 
Méretek
Teljes magasság: 787 mm
Testhosszúság: 828 mm
Testszélesség: 310 mm
Súly: 20 kg
Telepítési terület: 2300 x 2800 mm
Save
Save

További információk

Korcsoport

Comments are closed