Nem a méret a lényeg

Nem a méret a lényeg, mindenkinek lehet saját játszótere

Legyen akár kicsi, közepes, vagy hatalmas a kertjük, megrendelőink mindenre találnak megoldást hatalmas választékunkban. Néha a rendelkezésre álló terület nagysága, vagy inkább kicsisége, máskor az anyagi keret jelenti a magánkerti játszótér akadályát.

Mi viszont azt szeretnénk, ha semmi sem szabna gátat a gyermeki fantáziának, a szabadban együtt eltöltött felhőtlen szórakozásnak. Ezért kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja magának és gyermekének a megfelelő játszóeszközt. Teret adunk bármilyen egyéni igénynek, hisz minden darabot megrendelésre készítünk.

 A legkisebb helyekre is ajánljuk a homokozót, amely amellett, hogy pénztárcabarát megoldás, jó pár évig leköti a gyerkőcöket, és együtt játszhat a család apraja-nagyja. Már egészen pici kortól élvezettel gyurmázzák, pergetik, tömködik a homokot a gyerekek, hogy aztán később, ovis korban fantasztikus cukrászati műalkotások szülessenek. De egy vár felhúzása, alagutakkal, vizesárokkal, tornyokkal, bástyákkal még a kiskamaszok képzeletét is megmozgatja. Kérésre homokozó fedél is készíthető, többféle kialakítású tetőből lehet választani.

Jó megoldás lehet az egyállású hinta is, ha helyszűkében szenvedünk. A gyerekek egészen kisiskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, tudat alatt önmagukat fejlesztik. Akár órákig is el tudnak lengedezni rajta, miközben fejlődik az egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, térérzékelésük, finommotorikájuk. Ülni már tudó babáknak ajánljuk a biztonságos bébihintát, a nagyobbak pedig csak győzzenek dönteni a hatalmas választék láttán! A hintákat akár cserélgetni is lehet, aki már unja a sima laphintát, az válthat rugalmasra vagy tányérhintára, a trapéz és gyűrűs változatokat pedig kombinálni is tudjuk. Ha egyszerre ketten szeretnének hintázni, a szembeülős modellel az is megoldható. A család nagy kedvence a fészekhinta lehet, amelyen a gyerekek fekve is élvezhetik a lengedezést.

Kisméretű tornyaink a kis kerttel rendelkezők mellett azok számára is megoldást jelenthetnek, akik egyelőre nem akarnak beruházni egy nagy projektbe, mert még pici a gyerek, és nem tudná kihasználni az eszközöket. Ezek a tornyok később tetszés és a gyerekek igényei szerint bővíthetőek. A Monetta játszóvár tornyának alapterülete csak 70×70 centi, csúszdával és egyállású bébihintával kiegészíthető. Ahogy nő a kicsi, a hinta lecserélhető laphintára, a torony pedig egyéb kiegészítőkkel: mászóhálóval, falmászó elemekkel, kormánnyal, periszkóppal bővíthető, de betoldható egy hosszú rúd, és máris két hintánk van. A játszóvárnak csak a képzelet szabhat határt, kiegészítőink variálhatósága és a rugalmasság a tervezés során garantálja, hogy mindenkinek megtaláljuk a neki rendelt eszközt.

Ha a kertbe játékot szeretne, legyen az egy kis homokozó vagy egy nagyszabású játszóvár, keressen fel minket, biztosan megtaláljuk az Önre szabott megoldást!

Comments are closed