Kalandparkot játszótérre

Tervezésnél néha emlékeztetnünk kell a megrendelőinket, hogy van az a kor, amikor már ciki a játszótérre járni. Mert a nagyok szerint az kicsiknek való, és a tízéves bizony már nagynak tartja magát. Hiába panaszkodnak a szülők, hogy a nagyobbacska gyerekeket már nehezen lehet kicsábítani a játszótérre, érthető, hogy ha nincsenek a koruknak megfelelő játékok, a kiskamaszokat nem fogja érdekelni a kinti program. Pedig nekik aztán igazán fontos lenne, hogy sokat játsszanak a levegőn, mert a szabadban való testmozgás során endorfin, boldogsághormon szabadul fel, ami csökkenti a stresszt és erősíti az immunrendszert.

Ha azonban egy játszótéren a játékok korosztályok szerint, kornak megfelelően vannak összeválogatva, akkor mindenki megtalálja a maga szórakozását. Kalandparki eszközeinkkel gondoltunk az óvodás korosztálytól a kiskamaszokig mindenkire, de játékaink elsősorban a 7-14 éves korosztály számára csábítóak. Hiszen melyik iskolás ne akarná inkább a kalandpályákat teljesíteni, mint mászókázni vagy csúszdázni. Mert a kalandpark menő és szórakoztató, ahol fitogtathatják az erejüket és összemérhetik az ügyességüket.

Egyedülálló kínálattal rendelkezünk: olyan sokoldalú kalandpályákat tudunk építeni, amelyek garantáltan lekötik az iskolás korosztályt. Egyensúlyozóból többféle is megtalálható a választékban. Az egyköteles a fiúknak kalandos élmény, ami nem meglepő, mert erősödnek a használata közben. A duplatalpas egyensúlyozó a lányok körében népszerű, akik kötéltáncosként, tornászként fejlesztik az egyensúlyérzéküket.

A lengőhíd és a lengő lépegető már az óvodás korosztály számára is szórakoztató, de a nagyobbak is vagánynak tartják. Miközben az ügyességüket fejlesztik, átkelnek a krokodiloktól hemzsegő folyó felett, vagy az őserdei kincskeresés közben kerülgetik a csapdákat.

Valami ősi ösztönből fakadóan a csimpaszkodó a legkisebbeket is mágnesként vonzza. Őket még a szülők tartják, de lelkesen próbálkoznak minél tovább fent maradni. Hatalmas élmény aztán, amikor nagyovisként, kisiskolásként végre sikerül teljesen egyedül teljesíteni a pályát. Egyfajta mérföldkő ez, ami a kicsiknek belépőt jelent a nagyok világába.

Mászófalainkat egy-, másfél és kétméteres esésmagassággal is kínáljuk, attól függően, milyen korosztály használja majd. A kétfunkciós mászófal egyik oldalán mászókövek vannak, a másik oldalán pedig kötélháló segítségével lehet leereszkedni. Az igazán bátraknak a kétméteres függőleges mászófalat javasoljuk, amely keményen megdolgoztatja az izmokat, miközben a feljutás stratégiáját is alaposan ki kell dolgozni.

Kalandparki eszközeinket ajánljuk iskolákba, óvodákba, parkokba, kirándulóhelyekre, szállodák kertjébe. Ne habozzon keresni minket, ha egyedi játékot szeretne! Mi megtervezzük és megépítjük, legyen szó bármilyen különleges ötletről. Mert a jó játszótér híre szájról-szájra terjed.

A kalandpálya eszközeinket az ITT tekintehti meg

 

 

Comments are closed