Bébihinta

54 600 Ft58 200 Ft + Áfa

(wwh-k002)

Közterületi célra ajánlott biztonsági gyermekhinta

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

Játszótéri hinta közterületi célra, láncszettel, erős alumínium betétes vázszerkezettel, amit egy rugalmas gumiborítás vesz körül, így a hinta ülőfelülete meleg tapintású. A hinta lengése miatt kialakuló veszélyforrás is minimálisra csökken a lekerekített élek és a puha gumiborításból adódóan.
Használatát 3 éves kor alatti gyermekeknek javasoljuk. A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-2 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is.

Ülőkerész:alumínium betétes ülőlapból és kapaszkodó keretből áll rugalmas gumiborítással, a lábak között széles gumihevederrel.
Lánc szett:5 mm-es szemvastagságú 230 cm hosszú gumibevonatú vagy rozsdamentes  acéllánc, hintacsuklóhoz csatlakoztatható.

Eszköz neve:
bébi hinta(közterületi)
Cikkszám:
wwh-k002
Rögzítés:
hintacsuklóra menetes seklivel rögzíthető
Választható színek:
a képen látható összeállításban

 

 

 

 


Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges.

Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

2 év

Terméktípus

gumibevonatú lánccal, rozsdamentes lánccal

Comments are closed