Fészekhinta d=100, 120 (Magánkerti)

28 000 Ft + Áfa

(wwh-csk32)

Közterületi játszóterek kedvence magánkerti kivitelben, 100 cm-es átmérővel

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma
A terméket önmagában nem értékesítjük! Csak játszótéri eszköz vásárlása esetén rendelhető!

Leírás

Lakossági használatra készült. Közterületi játszótereken nagy kedvenc, miért ne élvezhetné a gyermek akár a kertben is ezt a fantasztikus, hasznos kiegészítőt. Egészen kicsi gyermeket fekve is lehet hintáztatni benne, szülői felügyelet mellett.

Eszköz neve: fészekhinta
Cikkszám: wwh-csk32
Méretek: átmérő: 1000 mm
Leírás: Lakossági használatra készült. Közterületi játszótereken nagy kedvenc, miért ne élvezhetné a gyermek akár a kertben is ezt a fantasztikus, hasznos kiegészítőt. Egészen kicsi gyermeket fekve is lehet hintáztatni benne, szülői felügyelet mellett.
Rögzítés:
Egyszerűen felakasztható a karabineres hintacsuklóra két karikával.
Választható színek: Olyan színben tudjuk szállítani amilyet a gyártó éppen készít. Ez lehet egyszínű fekete, kék vagy színes.

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges. Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

6 hónap

Comments are closed