Tányérhinta (Magánkerti)

3 200 Ft + Áfa

(wwh-csk31)

Egyensúlyérzéket fejlesztő, műanyag tányérhinta

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma
A terméket önmagában nem értékesítjük! Csak játszótéri eszköz vásárlása esetén rendelhető!

Leírás

Fröccsöntött HDPE műanyagból készült, horganyzott acélgyűrűvel ellátott színes tányérhinta, lakossági használatra. Ez a tányérhinta kiváló kiegészítője minden kerti játszóeszköznek; használata közben gyermeke fejleszti egyensúlyérzékét, amellett hogy jól is érzi magát a szabadban. Elsősorban 3 évnél idősebb gyermeknek ajánljuk.

Eszköz neve: tányérhinta
Cikkszám: wwh-csk31
Méretek: átmérő: 280 mm
Leírás: Fröccsöntött HDPE műanyagból készült, horganyzott acélgyűrűvel ellátott színes tányérhinta, lakossági használatra. Ez a tányérhinta kiváló kiegészítője minden kerti játszóeszköznek; használata közben gyermeke fejleszti egyensúlyérzékét, amellett hogy jól is érzi magát a szabadban.Elsősorban 3 évnél idősebb gyermeknek ajánljuk.
Rögzítés:
A hintához 2,5 m hosszú PP tex kötél tartozik, mely által a hinta magassága kívánság szerint állítható.
Választható színek: sárga, zöld

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges. Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

 

További információk

Garancia

6 hónap

Szín

,

Comments are closed