Műanyag laphinta

3 500 Ft + Áfa

(wwh-csk28)

70 kg teherbírású, műanyag laphinta

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma
A terméket önmagában nem értékesítjük! Csak játszótéri eszköz vásárlása esetén rendelhető!

Leírás

Ez a lakossági használatra szánt hintaülőkekiválóan alkalmas arra, hogy gyermekei a szabadban is jól érezzék magukat. Kialkaításának és terhelhetőségének köszönhetően bátran használhatják általános iskolások is, teherbírása: 70 kg. A hinta ülőke része színes UV stabil műanyagból készül.

Eszköz neve: műanyag laphinta
Cikkszám: wwh-csk28
Méretek: 440 x 170 x 85 mm
Leírás: Ez a lakossági használatra szánt hintaülőkekiválóan alkalmas arra, hogy gyermekei a szabadban is jól érezzék magukat. Kialkaításának és terhelhetőségének köszönhetően bátran használhatják általános iskolások is, teherbírása: 70 kg. A hinta ülőke része színes UV stabil műanyagból készül. 
Rögzítés:
A hinta kötélzetének hossza állítható, így az adott magasságú hintaállványokhoz könnyen beállítható az ülőke magassága.
Választható színek: piros, kék, sárga, zöld

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel cégünk főként gyártással és az általunk gyártott eszközök forgalmazásával foglalkozik, így nem mindig tartunk raktáron plusz kiegészítőket csak ami, a megrendelt játékokhoz szükséges. Ezért megkérjük Önöket,hogy ha csak kiegészítőt szeretnének vásárolni, előtte mindenképpen érdeklődjenek telefonon, hogy van-e az adott termékből raktáron, vagy adják le megrendelésüket, amit követően 1-2 napos határidővel a termék telephelyünkön átvehető.

További információk

Garancia

6 hónap

Szín

, , ,

Comments are closed