Lumi Plus rugós játék

(wwh-lu1010)

Kinetikus energiával működő világító rugós játék, mely speciális kialakításának köszönhetően kétféle irányban is használható

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

LUMI – a játék, amivel a játszótér új értelmet nyer

Játék A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak. Az innovatív Lumi rugós játékok egyszerre hagyományos eszközök és a modern elektronikus kütyük. (berendezések)

MozgásA LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet.

TanulásA LUMI kreatívan mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát generálni és átalakítani az egyik állapotból a másikba egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszköze.

A Lumi technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. A hintázó mozgás során a gyerekek energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti. Ezen kívül egy napenergiával működő fényforrás is van benne amitől éjszaka gyönyörűen foszforeszkál.

A Lumi Plus speciális kilakításának köszönhetően kétféle korosztály különböző irányban történő hintázását teszi lehetővé.
Az egyedi forma elnyerte a 2017-es Reddot Design Award díját!
 
Ajánlott korcsoport: 3-12 év
Garancia: 2 év
 
KÉRJE AJÁNLATUNKAT!
 
Alapanyagok

Test: LDPE műanyag (generátor és izzók a testben)

Rugó: porfestett acél
Lábazat: Horganyzott acél
Rögzítések: Horganyzott acél
 
Méretek
Teljes magasság: 800 mm
Testhosszúság: 640 mm
Testszélesség: 400 mm
Súly: 24 kg
Save
Save

További információk

Korcsoport

Comments are closed