Lumi mérleghinta

(wwh-lu1035)

Kinetikus energiát hasznosító, világítós mérleghinta.

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

LUMI – a játék, amivel a játszótér új értelmet nyer

Játék A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak. Az innovatív Lumi rugós játékok egyszerre hagyományos eszközök és a modern elektronikus kütyük. (berendezések)

MozgásA LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet.

TanulásA LUMI kreatívan mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát generálni és átalakítani az egyik állapotból a másikba egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszköze.

A Lumi technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. A hintázó mozgás során a gyerekek energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti, továbbá a felülete a napközben begyűjtött napenegeriát felhasználva éjszaka foszforeszkál.

 
Ajánlott korcsoport: 3-12 év
Garancia: 2 év
 
Alapanyagok
Test: LDPE műanyag beépített LED izzókkal, acél fogantyúk, opcionálisan napenergiával működő foszforeszkáló felület
 
Lábazat: Horganyzott acél
Rögzítések: Horganyzott acél
 
Méretek
Teljes magasság: 686 mm
Testhosszúság: 2600 mm
Testszélesség: 400 mm
Esésmagasság: 1000 mm
Súly: 55 kg
Szállítási méret: 2200 mm/ 1100 mm/1100mm
Telelpítési terület: 5600 x 3200 mm

További információk

Korcsoport

Comments are closed