Lumi In rugós játék

(wwh-lu1025)

A világ első integrált rugós játéka, kinetikus generátorral

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

LUMI – a játék, amivel a játszótér új értelmet nyer

Játék A LUMI a hagyományos játszótéri eszközöket ötvözi a legújabb technológiával, ezáltal új, intenzív élményt nyújt a digitális generáció számára úgy, hogy a gyerekek közben a szabadban játszanak. Az innovatív Lumi rugós játékok egyszerre hagyományos eszközök és a modern elektronikus kütyük. (berendezések)

Mozgás A LUMI plusz motivációt nyújt a szabadban való mozgáshoz, ezáltal hatékonyan hozzájárul a gyermekek egészségének megőrzéséhez, segítve a túlsúly és a mozgásszegény életmód elleni küzdelmet.

Tanulás A LUMI kreatívan mutatja be a gyerekeknek, hogyan tudnak energiát generálni és átalakítani az egyik állapotból a másikba egyszerűen, egyúttal a környezettudatosságra való nevelés innovatív eszköze.

A Lumi technológia alapja a rugós hinta, amely a mozgásból nyert kinetikus energiát alakítja át villamos energiává. A mozgási energiát a játék belsejébe épített elektromos generátor felveszi, majd átalakítja. A hintázó mozgás során a gyerekek energiát termelnek, ami az ülőkébe épített LED izzókat működteti.

A Lumi In kiválóan alkalmas befogadó játszóterekre. Segíti a mozgáskorlátozott, fogyatékkal élő gyermek integrációját, fejleszti a gyerekeket, a 360 fokos mozgathatóságnak köszönhetően minden izmot bevon a játékba.

Ajánlott korcsoport: 3-12 év
Garancia: 2 év
 
Alapanyagok
Rugó: erősített, bevont acél
Lábazat: Horganyzott acél
Rögzítések: Horganyzott acél
Fém szerkezet: galvanizált acél, gumi végződéssel
Test: LDPE műanyag beépített kinetikus generátorral és LED izzókkal
 
Méretek
Teljes magasság: 777 mm
Testhosszúság: 621 mm
Szélesség: 650 mm
Esésmagasság: 422 mm
Súly: 30 kg
Telepítési terület 2300 x 3864 mm
Szállítási méret: 1300 mm/ 1300 mm/ 1000 mm

További információk

Korcsoport

Comments are closed