Nino Combo játszóvár, mászófunkciókkal

1 374 200 Ft + Áfa

(wwh-2011/mf)

Óvodákba, iskolákba, közterületi játszóterekre ajánljuk. Ajánlott korcsoport: 3-14 éves korig

Garancia: 2 év

Hasznos infó - Áraink tartalma

Leírás

A Nino Combo játszóvár mászófunkciókkal egy többfunkciós játszóeszköz. Egy toronyból, egy mászókából és az ezeket összekötő 3 m-es felső-rúdból áll, melyet ennél a típusnál egy kötéllétrával és egy mászókötéllel szerelünk.
Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy minősített eszközeink a továbbiakban sima csiszolt akác rönkből nem rendelhetők.  
Mivel szeretnénk mindig egyre jobbak lenni és egyre jobb termékeket készíteni a vásárlóink nagy megelégedésére, így úgy döntöttünk, hogy rönk eszközeink gyártását, csak és kizárólag szíjácsmentes anyagból vállaljuk.
A szíjács egy vékony réteg a geszt és a háncs között, mely a faanyag legfrissebb része, ami még nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek az akácot igazán ellenállóvá teszik. Éppen ezért ez a réteg hajlamos a korhadásra, és a farontó bogarak, illetve gombák is megtámadhatják.  A szíjácsmentes faanyagról ez a réteg lekerül és így csak a nagyon ellenálló geszt marad, ami garantálja azt, hogy az akác eszköz még hosszabb életű legyen a telepítést követően, már csak azért is mert a tetőket HDPE műanyagból, a pódiumokat, járófelületeket pedig gumi borítású 15 mm-es HDPE padlólapból készítjük ezeknél a játékoknál. A szíjácsmentes akác eszközöket nem festjük, mivel az eljárás miatt nincs szükség felületkezelésre, viszont tudni kell, hogy így a faanyag egy idő után beszürkül.
Reméljük, hogy Önöknek is örömére szolgál, hogy sokkal tartósabb eszközöket tudnak vásárolni tőlünk.

A rönk játékokon kívül megtalálják még palettánkban a magasnyomáson telített fenyő gerendából készült játékokat, amelyek szintén nagyon jó minőséget képviselnek és annak ajánljuk akik letisztultabb, szögletesebb, színesebb játszóeszközökkel szimpatizálnak

Eszköz neve:
Nino Combo játszóvár
Cikkszám:
wwh-2011/mf
Ajánlott korcsoport:
3-14 éves korig
Befoglaló méret:
5,70 x 4,50 x 3,10 m
Telepítési terület:
8,70 x 7,98 m
Esési tér:
54,70 m2
Esésmagasság:
2,25 m
Ütéscsillapítás:
szükséges (homok, gyöngykavics, faháncs, gumilap)
Tanúsítvány száma:
M6 69243224 0001
   

További információk

Korcsoport

Garancia

2 év

Szín

, , , , , , , , , , ,

Comments are closed