Tervezz szívből!

Kalózhajóink, sárkány-védett tornyaink, bástyáink és kastélyaink a gyerekek fantáziájában kelnek életre. Ott öltenek testet a tornyok és játszóterek funkciói, amikről a szülők csak álmodnak, amikor megkeresnek minket.

A szülő ismeri, érzi, hogy gyermekének mi a legjobb. Tapasztalatból tudja, hogy melyik játék okoz neki örömet. Nálunk ennyi is elég ahhoz meghatározzuk az irányt, amin közösen haladva végül megvalósul az álom játszótér.

  1. Tervezzünk közösen! Mert Te ismered az igényeket, nekünk tapasztalatunk van a tervezésben, gyártásban és kivitelezésben.
  2. Egyeztessük, hogy milyen megjelenésű játszótér tetszik! Mert igényes, ugyanakkor stílusában az otthonodhoz illő játszóteret keresel, mi pedig az egyedi igények alapján gyártjuk le neked a játékvárat.
  3. Gyártás után vedd azonnal birtokba a játékot! Ha egyébként is egy ezermester vagy, akkor nem okoz majd gondot, hogy barátoddal összeszereljétek a játszóteret, de persze ebben is állunk rendelkezésedre, az egész ország területén.

A Design by Heart családot azoknak ajánljuk, akik élvezik, hogy aktívan részt vesznek a tervezési folyamatban és konkrét elképzelésük van arról, hogy milyen játékot szeretnének integrálni játszóterükben. Ezért választott Ördög Nóra is minket, ezért döntött a Design by Heart mellett. Tudatos szülőként vezette végig a tervezés folyamatát az első skicctől az utolsó 3D látványtervig a gyártás elindítása előtt.

Comments are closed