Otthoni játszótér? Miért ősszel?

Igen, igen, beköszöntött az ősz, és szinte észrevétlenül az első hónap már el is röppent.  Egy-kettőre azon kaphatjuk magunkat, hogy a hipermarketekben és a plázákban az ismerős karácsonyi dallamokat szórnak a hangszórók.

Év végén sem tesszük le a szerszámokat, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy az első tavaszi napsütéssel egy időben érkező megrendeléseket teljesíteni tudjuk. Most azoknak kedvezünk, akik előre gondolkodnak: ha még idén megrendeli magánkerti játszóterét és ki is fizeti az egyeztetett előleget, akkor még idei áron tudja megvenni a játékot. Nem kell gondoskodni a téli raktározásról sem, és biztosítjuk, hogy jövő tavasszal az Ön gyermeke az elsők között hívhassa meg barátait új játszótere felavatására. Jó hír, hogy ajánlatunk az egyedi igényekre szabott játszótornyokra is vonatkozik. Inspirációt talál a játszóházak menüpont alatt, ahol megismerheti legkeresettebb, legtrendibb és legpraktikusabb várainkat.

A felül kuckós játszóvár még mindig hódít, amihez persze nem felejthetjük el a csúszdát és a hintát se. Ez a  klasszikus hármas minden játszani vágyó gyermeknek sok örömet okoz. De szükség esetén segítünk a tervezésben és a gyerkőc korosztályának megfelelő játékok és kiegészítők kiválasztásában is.

MAX és MAJA tornyainkat épp a vár-hinta-csúszda hármasa teszi annyira népszerűvé. MAJA különlegessége, hogy a felső kuckó zárható ajtóval és ablakkal van ellátva, mint egy kis lakás. MAX pedig egy mászófallal is fel van szerelve. Ebben aztán minden gyermek megtalálja a kedvenc elfoglaltságát.

Egy játszótér minden szempontból megtérülő befektetés. Ha kedvet és inspirációt kapott, most keressen minket, hogy tavasszal az elsők között legyen, akik megkapják a magánkerti játszóterüket.

Comments are closed