ÚJDONSÁG!!! Kötélpiramisok és forgómászókák

Újdonság a RÖNKFAVILÁG palettáján! KÖTÉLPIRAMISOK és FORGÓMÁSZKÁK többféle méretben.
Kötél mászóka
Új termékeinket minden gyermek imádni fogja! A kötélpiramisok és forgómászókák nagyon közkedveltek lehetnek a játszótereken, óvodákban és iskolákban, hiszen sok gyermeket kötnek le egyszerre és fejlesztik a gyerekek egyensúlyérzékét, ügyességét, koordinációs készségét.
 
 

Új termékeinket minden gyermek imádni fogja!

A kötélpiramisok és forgómászókák nagyon közkedveltek lehetnek a játszótereken, óvodákban és iskolákban, hiszen sok gyermeket kötnek le egyszerre és fejlesztik a gyerekek egyensúlyérzékét, ügyességét, koordinációs készségét.

A mászókák mindig a gyerekek kedvencei, főleg, hogy ha ennyire komplexek és izgalmasak, mint a kötélpiramisok vagy a forgómászókák.

A kötélpiramisok 2,5 m-es magasságtól egészen 7 m-es ! magasságig rendelhetőek, és kialakításuknak köszönhetően nem kell megijedni az alattuk építendő esési tér mérete miatt sem. Mivel a belsejükben több szint van, így többnyire elegendő a hagyományos 30 cm-es rétegvastagságú ütéscsillapító burkolat.

A forgómászkák többféle kivetelben rendelhetőek, de mindegyik darab garantáltan szórakoztató a óvodás és kis-iskolás gyermekek számára.

A mászókák mindegyike 4,5 cm-es acél oszlopból és 16 mm-es acélbetétes kötélzetből készül, a biztonságos használatot elsődleges szempontként szemelőtt tartva. Mindegyik termék rendelkezik a TÜV által kiadott megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Tekintsék meg kötélpiramis és forgómászóka kínálatunkat egyárant, vagy kérjék ajánlatunkat.

 

Forgó kötél mászóka   Kötél mászóka piramis
Kötélháló mászóka piramis   Forgó kötélháló mászóka

Comments are closed