Design by Heart by Ördög Nóra

Hamarosan itt a nyári szünet, az időjárás már megelőlegezi nekünk a nyarat, és a Rönkfavilágot is egyre inkább elhalmozzák megrendelésekkel. Hogy megkönnyítsük a választást az érdeklődőknek, honlapunkon játszótéri játékok, játszóvárak, tornyok széles hatalmas kínálata várja, hogy kiválasszák őket. Ám, ha valaki nem talál a kedvére valót, annak sem kell csüggednie, hiszen azért vagyunk, hogy az egyedi kéréseket is teljesítsük!

Ahogyan az a kedvelt tévés műsorvezető, Ördög Nóra és családja esetében is történt. Nóriéknak nem voltak különleges igényeik, azonban az fontos volt nekik, hogy a kerti játszótér designja idomuljon a házhoz. Mivel játszóváraink modulárisak, az anyag, a festés, a kialakítás szabadon variálható, ezért bármilyen stílushoz – legyen az mediterrán, minimál vagy klasszikus – illeszthetőek, így a kérés nem jelentett problémát.

Fa mászóka

A fa alapanyag kiválasztása is hasonló szempontok alapján történik. Rusztikus házakhoz az akácrönköt javasoljuk, modernekhez a gerendára gyalult akácot vagy a fenyőt. A Nánási rezidencián a fenyő tűnt a legjobb választásnak, az tükrözte vissza leginkább a ház hangulatát. Stílusban bohókás, könnyed vonalvezetést szeretett volna Nóri, ezért a Kajla Designra hajazó falakat javasoltunk neki, a torony tetejét pedig eltoltuk, így még „kajlább” lett az összhatás.

Végső simításként a színeket választottuk ki, hiszen azok garantálják, hogy az elkészült játszóvár belesimuljon a környezetbe. Nóriéknál a fehér, a zöld-beige és az antik dió tűnt a legjobb választásnak. Hogy a csúszda is illeszkedjen a választott színekhez, egyedileg kikevert Ral beige-t választottunk. A végeredmény pedig magáért beszél 🙂

GyerekhintákGyerek mászóka

Minden gyermek egyedi, ahogy minden család is egyedi. Ezért nálunk minden termék is egyedi, hogy mindenkinek a kedvére tehessünk. Kézzel készítve, az aktuális igényekre szabva, javaslatokkal a gyerkőc életkorának megfelelő játszótéri funkciók kialakítására. Ahogy Ördög Nóráéknál is készült, sok-sok szeretettel!

Design by Heart by Ördög Nóra

Comments are closed