Miért a Rönkfavilág? Mert mi figyelünk Önre és családjára!

Mai rohanó világunkban az idő a legnagyobb kincs. Az idő, amelyet szeretteivel tölthet el az ember, együtt a családdal, megfizethetetlen. Mi lenne erre alkalmasabb terep, mint a kert, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a maga szórakozását?

A gondtalan családi együttlétekhez mi is szeretnénk hozzájárulni a Rönkfavilággal. Ezért ha játszótérről van szó, nem ismerünk lehetetlent, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ötlettől a kivitelezésig. Ha felmerül Önben a gondolat, hogy szeretne valamilyen játékot a kertbe, akkor keressen fel minket, mert ötleteinkkel, tanácsainkkal már az első perctől kezdve tudunk segíteni.

Akár kicsi, akár közepes, vagy netán hatalmas a kertjük, megrendelőink mindenre találnak megoldást hatalmas választékunkban. Ha a rendelkezésre álló terület nagysága, pontosabban inkább kicsisége jelenti a kerti játszótér akadályát, akkor megoldás lehet egy homokozó, egyállású gyerek hinta vagy kisméretű tornyaink egyike. Ez utóbbit azoknak is ajánljuk, akik egyelőre nem akarnak beruházni egy nagy projektbe, mert még pici a gyerek, és nem tudná kihasználni a játszótéri eszközöket. Ezek a tornyok később a gyerekek igényei szerint bővíthetőek. Ahogy nő a kicsi, a gyerek hinta lecserélhető laphintára, a torony pedig kiegészíthető mászóhálóval, falmászó elemekkel, kormánnyal, periszkóppal.

Legyen szó rönkvárról, lombkuckóról, spirálcsúszdáról, vagy akár a gyerkőc kedvenc mesefiguráinak megjelenítéséről, megvalósítunk bármit. Egyedi igényekkel is bátran fordulhatnak hozzánk: ötlettől a kivitelezésig, sőt kétéves garanciánkkal még azon túl is elkísérjük megrendelőinket a játszótér építés útján.  Kérésre a helyszínen felmérjük az egyedi igényeket, a rendelkezésre álló területet és a környezeti adottságokat. Ha a megrendelő igényli, a tervet lerajzoljuk, de teljes tervdokumentációt is készíthetünk.

Az egyedi igények mellett nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére is. Magas minőségű faanyaggal dolgozunk, és minden egyes darabot kézzel gyártunk.  Az időtálló tömörfa anyagok, a kézi megmunkálás és a szakértelem képviselik nálunk az értéket, ezért tudjuk megrendelőinknek a legmagasabb színvonalat nyújtani.

Küldetésünk, hogy mindenki számára megtaláljuk a neki leginkább megfelelőt, a leginkább vágyottat. Azt szeretnénk, ha Ön és családja olyan értékes órákat töltene el együtt a kertben, amelyekre mindig szívesen gondolnak vissza. A Rönkfavilágban figyelünk Önre, hogy Ön figyelhessen a családjára!

Comments are closed