Design by Heart: tervezéstől a telepítésig

A legtöbb család a tavasz beköszöntével kezd el gondolkodni azon, hogy jó lenne idén egy fa játszótér otthonra a gyerekeknek.  De van olyan ügyfelünk is, aki már jó előre megrendeli a tavaszi játszótér felújítást vagy telepítést. A Rönkfavilágban az elmúlt télen sem henyélhettünk, már a szezon kezdete előtt bőségesen elláttak minket feladattal.

Kedvenc munkánk kétségtelenül egy új, minden eddigi játszóterünktől eltérő játszóvár volt, amely az alkotás folyamatában a Design by Heart nevet kapta. Izgalmas volt a feladat, mert a megrendelőnek konkrét elképzelései voltak, amelyeket mi szakmai szempontokkal egészítettünk ki, így bizton állíthatjuk, hogy remekművet alkottunk a koprodukcióban!

Kerti játszótér tervezés

 

Miután szóban egyeztettük az elképzeléseket, felmértük a gyerekek igényeit és a helyszínt, hozzáfogtunk a tervezéshez. A kiindulópont egy kockás papíros rajz volt, amelyen vázlatos elképzelések voltak a játszóvárról, ebből egy felülnézeti rajzot készítettünk, és belevágtunk a munkába. Fúrtunk, faragtunk, festettünk, csavaroztunk.

Ahogy elkészült a nagy mű a műhelyben, becsomagoltuk, és teherautóra pakoltuk, hogy elfuvarozzuk úti céljához, ahol egy kedves család már nagyon várta. A Design by Heart játszóvár telepítését nem csak mi kezeltük kiemelt fontossággal, a műveletet több szempár is izgatottan kísérte végig. A kis segédek nem lankadtak, kitartóan végigasszisztálták az egész folyamatot. 

Fa játszótér telepítéseMeg is lett mindannyiunk jutalma. Ők csillogó szemmel vették birtokba új birodalmukat, mi pedig elégedetten dőlhettünk hátra, látva a gyerekek örömét. De vajon kinek a kertjébe került ez a gyönyörű játszóvár? Egyelőre csak azt áruljuk el, hogy egy közkedvelt tévés személyiségről van szó, a nagy leleplezést meghagyjuk neki. Hamarosan az ő tollából is olvasható lesz egy összegzés arról, milyen volt a közös munka a Rönkfavilággal, és hogy vált be a gyerkőcöknek a Design by Heart.

Játszótéri szabvány hinták

Comments are closed