Design by Heart: személyre szabott játszótér mindenkinek

Végre beköszöntött a várva várt nyár, gyermekeink tele vannak energiával és jókedvvel. Na meg persze szabadidővel. A kockulás és a feltűnő unatkozás helyett csábítsuk ki őket a szabadba. Mi lehet erre jobb, mint egy kimondottan az ő igényeik alapján megépített kerti játszótér? A szerepjátékok, a hintázás, fogócskázás, homokozás nem csak fejleszti őket, de biztosan emlékezetes nyaruk is lesz kint a kertben.

Ha épp játszótér építésen gondolkodik a csemetéknek, akkor a legjobb helyen jár. Mi segítünk Önnek: ha még nincs elképzelés, akkor tanácsadással és közös ötleteléssel indul a folyamat, és egészen a kivitelezésig partnerei leszünk. Egyedi elképzelése van? Az sem jelent gondot, szeretjük a kihívásokat. Ön választhatja ki a kerti játszótér színét, elrendezést, a játszótéri eszközöket, és azt is, hogy milyen fából, milyen stílusban készüljön. Tőlünk valóban azt kapja megjelenésben is minőségben is, amit megálmodott.

  1. Első lépésben (amennyiben szükséges) felmérjük a helyszínt. Ezáltal személyesen is tudunk egyeztetni az elképzelésekről, és javaslatokat adhatunk, hogy a lehető legjobb, a gyermekek korához illő legyen az elkészült építmény.
  2. Második feladatunk, hogy elkészítjük a tervdokumentációt. Itt figyelembe vesszük sok más tulajdonság mellett a konkretizált igényeket, és hogy mekkora a rendelkezésre álló terület.
  3. Ezek után elkészítjük Önnek a kivitelezési árajánlatot.
  4. Majd a földterületet előkészítjük és telepítjük a játszótéri eszközöket. Az ország bármelyik területére kiszállítunk, érdeklődjön ennek részleteiről.

Amellett, hogy szívmelengető érzés nézni, ahogy az egész család együtt játszik az új játszótéren, ez olyan hosszú távú befektetés is, ami megéri az árát . A játszótér karbantartása azért fontos, mert így nem csak az Ön gyermekei, de akár az unokái is játszhatnak majd rajta.

Ördög Nórival tavaly indult a közös munkánk. A végeredmény Önmagáért beszél. Nemcsak a srácok korának megfelelő torony készült, még a különleges stílusra vonatkozó igényt is ki tudtuk elégíteni. Így az új játék maradéktalanul illik a kert összképébe is. A Design by Heart játszóvárat megnézheti honlapunkon vagy FB oldalunkon. Reméljük, hogy Micinek és Vencinek sok közös élményt és emléket fog nyújtani!

Venci, Mici és a laphinta

Comments are closed