Fa kocsibeálló készítése a Rönkfavilágban

Autónk időtállósága függ attól is, hogy hogyan foglalkozunk vele, vigyázunk-e rá. Fontos tényező lehet például, hogy hogyan tároljuk. Fa kocsibeálló készítése esetén megóvhatja a járművét az időjárás viszontagságaitól: a nyári hirtelen jött jégesőktől, zivataroktól, attól, hogy a napon felforrósodjon a kocsi, vagy a téli ónos esőktől, havazásoktól.

 Bár még csak nyár van, ideje előre gondolkozni. Télen mennyi időt kell eltöltenie az autó hómentesítésével? Ezeket a perceket mind megspórolhatja, akár alvásra is fordíthatja. Bízza ránk kocsibeállója, garázsa készítését, hogy télen 5-10 perccel tovább élvezhesse az ágya melegét!

Kocsibeálló árak

Egyedit szeretne?

 

Konkrét elképzelését megvalósítjuk, de a tervezésben is szívesen részt veszünk, és hasznos tippekkel segítünk. Beszéljük meg, milyen stílus illene otthonához, válasszon színskálánkról Önnek tetszőt! Így nem csak praktikus lesz, de még jól is fog mutatni a kocsibeálló a kertjében.

Magas minőség = hosszú élettartam

 

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Szakképzett kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek nemcsak a gyártás, de a telepítés területén is, így a személyre szabott garázs vagy fa kocsibeálló készítése mellett, előzetes egyeztetést követően a telepítést is mi végezzük. Így minden egy kézben marad, amivel Önnek időt és pénzt is spórolunk.

Fa kocsibeálló készítése

Comments are closed