Design by Heart: az optimális kerti játszótér!

Az otthoni kerti játszótér rengeteg előnnyel rendelkezik. Amellett, hogy gyermeke egész nap kint lehet a levegőn, fejleszti a kreativitást, segítheti a mozgás és a motoros észlelés elsajátítását is. Kisebb-nagyobb sérülések megszerzése után a lurkó még akár meg is tanulhat odafigyelni magára, okulni a kudarcokból, felállni és újra megpróbálni felmászni arra a mászófalra, ahonnan az előbb lehuppant.

Az egyik legnagyobb előny, ha a Rönkfavilágot választja, hogy velünk személyre szabott játszótér épülhet a kertben: a saját gyermekei igényeit felmérve, az Ön ízlésének megfelelő kivitelben. Természetesen a gyártás mellett a telepítésben is segítünk. Azt mondani sem kell, hogy az örömszerzés mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy ne kelljen aggódni a kicsi épsége miatt.

mászófal gyerekeknek

Így találtunk egymásra Ördög Nóriékkal is, ahol közös gondolkodást és tervezést követően Micinek és Vencinek készítettük el az első Design By Heart játszóvárat. Az első lépésektől együttműködve valósult meg a teljesen egyedi játszótér, amit még színében is a házhoz igazítottunk, hogy teljes legyen az összhang.

Maga a fa játszótér több izgalmas elemet is tartalmaz. Az alapja egy torony, amihez egy létrát és egy mászófalat kértek Nóriék. A vár aljában egy kuckó van kialakítva, amit kajla stílusú falakkal, két ablakkal és egy darab csukható ajtóval tettünk izgalmassá, így teljesen elbújhatnak a világ elől. A 4 fal között feltehetik a hercegnő tiarát és beleélhetik magukat a dinoszaurusz-vadász szerepébe. Persze a hinta sem maradhatott ki, és ha már lett, egyből kettő is készült: egy laphinta és egy családi fészekhinta, hogy a család egyszerre is élvezhesse a repülés csodáját. Igazán különleges lett a torony teteje, ami kifejezetten Nóriék ízlését tükrözi: egy kajla stílusban készült eltolt tető. A hullámcsúszdával lett teljes az élménypark.

Venci és a laphinta

Higgye el, egy szépen kivitelezett, stílusában és színében is a környezethez illő kerti játszótér nemcsak a kicsiknek tud örömet okozni. Kérésére elkészítjük saját Design By Heart vagy kajla stílusú vagy akár modern vonalvezetésű játszóterét. Forduljon hozzánk bizalommal, mi szeretjük a kihívásokat!

Comments are closed